Beauty Health Lichaam Make-up

Dit zijn de leukste adventskalenders om af te tellen naar kerst 2018

Ja, het is weer november hoor! Voor je het weet begint de feestmaand weer en dan is het natuurlijk superleuk om een adventskalender te hebben om af te tellen naar de kerstdagen. Vroeger had je alleen adventskalenders met chocola, die stiekem naar karton smaakten, maar tegenwoordig? Oei… Je hebt te leuke! Kijk je mee?

Je hoeft nu dus echt niet meer af te tellen naar kerst met alleen chocolaatjes, je hebt te leuke adventskalenders. Van adventskalenders vol met sieraden tot kalenders met 24 soorten parfum of nagellak of wat dacht je van een mix van allerlei soorten beautyproducten? Niet echt van de beauty? Je hebt dan ook adventskalenders met wijn of met muesli. Voor iedereen is er in ieder geval iets bij! 

Aftellen maar! 
Wij kunnen niet op wachten tot kerst weer begint, mede omdat het aftellen naar kerst met een adventskalender altijd zo leuk is. In augustus waren wij al aan het bedenken welke adventskalender we dit jaar wilden hebben. Je hebt ze namelijk ik alle soorten en maten en voor elk prijsje. Bij de Action heb je dit jaar bijvoorbeeld al een kalender vol met beautyproducten voor maar €8! Kijk je mee naar alle leuke adventskalenders om naar kerst 2018 af te tellen?

Wijnadventskalender, te koop bij Aldi voor €49,99
Douglas adventskalender, te koop bij Douglas voor €19,99

Max & More adventskalender, te koop bij Action voor €9,95
Clinique adventskalender, te koop bij Douglas voor €52,78
Porridge adventskalender, te koop bij My Muesli voor €39,90

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *