Beauty Fashion Vrije tijd

Leuke dingen om thuis op Tweede Kerstdag te doen

Heb jij nog helemaal geen plannen voor vandaag, maar heb je ook geen zin om naar buiten te gaan? Dan moet je gewoon lekker in je huis blijven hangen. Kerst is tenslotte ook een beetje om bij te komen van het drukke leven, toch? De volgende dingen kun je heel makkelijk thuis doen en is ook nog eens hartstikke leuk om te doen! Kijk je mee naar wat leuke ideeën? 

Thuisspa
Heb jij een fijne badkamer? Maak dan een thuisspa! Ga lekker douchen, of nog beter: in bad. Scrub je lichaam lekker, doe een maskertje op je gezicht, breng daarna royaal bodylotion aan en lak je nagels mooi. Oh en ook zoiets: epileer je wenkbrauwen! Daar heb je nu mooi de tijd voor, iets wat je op een doordeweekse dag nogal eens vergeet. 

Netflix & Chill
Heb jij haast nooit tijd om een serie te kijken? Dan kun je dat mooi vandaag doen! Bekijk je favoriete serie of films op Netflix die je al een hele tijd op je lijstje had staan. Doe lekker je onesie aan en je pantoffels, zet wat lekkere hapjes neer en bingewatchen maar! 

Online shoppen
Krijg jij het al benauwd als je eraan denkt om op Tweede Kerstdag een winkel in te stappen, maar heb je toch nog wat nieuwe dingen nodig? Ga dan lekker vanuit je luie stoel online shoppen. Veel winkels zijn al begonnen met de sale, of beginnen uiterlijk vandaag met de sale. Dus jij kunt lekker voordelig winkelen! 

Bucketlist maken
Denk jij bij heel veel dingen: ‘Ja! Dat wil ik ook nog eens doen!’ maar vergeet je ze daarna 9 van de 10 keer weer? Nu heb je een lekker thuisblijfdagje, dus waarom ga je al jouw wensen niet eens onder elkaar zetten? Maak jouw eigen bucketlist en zet er ook een datum bij met voor wanneer je dat wil doen! Wil je bijvoorbeeld nog heel graag een mooie rondreis maken door Amerika, of juist door Azië? Zet dat er dan op! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *