Fashion

DIY: Wanneer je dit doet blijft jouw off shoulder top altijd goed zitten

Iedere zomer zie je weer veel off shoulder jurkjes en tops voorbij komen. Wat zijn ze toch leuk! Als je ze ziet krijg je gelijk een zomers gevoel, toch? Naast dat ze er leuk uitzien zijn ze ook perfect voor in de zon. Je krijgt geen lelijke lijntjes. Hoe handig? Het enige nadeel van deze tops zijn dat ze niet lang goed blijven zitten, dat is jammer. Maar gelukkig hebben we hier een handige tip voor je! 

Wanneer je een off shoulder top of jurkje aan hebt ben je de halve dag aan het hijsen of goed trekken. Is er iets irritanters? Hmm… Dit is een modeprobleem wat ieder jaar weer terugkomt, want ieder jaar zijn deze leuke off shoulder items weer terug te vinden in de lente- en zomercollectie! Gelukkig bestaat er een hele handige DIY waar je echt iets aan hebt. 

DIY off shoulder 
Een DIY waardoor jouw off shoulder items altijd goed blijven zitten? Kom maar door! Het enige wat je voor deze handige DIY nodig hebt zijn vier veiligheidsspelden en vier haarelastieken. Hoe je deze spelden moet bevestigen zie je in het handige filmpje hieronder. 

Beginbeeld: Shutterstock
Video: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *