Seks & Relaties Single Trouwen Vaste relatie

Dit kun je doen wanneer jouw ex een nieuwe liefde heeft

Jij was nog druk bezig met het verwerken van jouw relatie die nog niet heel lang geleden is beëindigd. Nu je er via via achterkomt dat jouw ex lover daar een tikkeltje anders over dacht voelt het toch als een klap in je gezicht. Meneer heeft namelijk alweer een nieuwe lover én dat al na een paar weken! Is hij jou nu dan al echt vergeten? De volgende dingen kun je het beste doen wanneer jouw ex een nieuwe liefde heeft.

Face it 
Hoe rot het ook is, hij heeft zijn hart al aan een ander verloren. Je moet maar zo denken: misschien is het beter dat je van hem af bent, want als hij je nu al vergeten is, dan heb je verder ook niet veel aan hem. Je hebt iemand nodig die echt om je geeft en niet iemand die je als een nummertje ziet. 

Vrijheid is blijheid 
Wees blij nu je niet meer in een relatie zit je ook niet meer rekening met iemand hoeft te houden. Heb jij zin om te winkelen – iets waar hij altijd een gruwelijke hekel aan had – dan doe je dat gewoon! Pak snel een notitieblokje en schrijf op wat je allemaal weer kunt doen wat je hiervoor allemaal niet kon doen, omdat je in een relatie met hem zat! Wedden dat je je daarna een stuk beter voelt? 

Gunfactor
Je hebt ooit een relatie met hem gehad, dus er was heus wel iets leuks aan hem. Ook al zie je het nu misschien niet meer… Gun hem gewoon die nieuwe vriendin. You never know hoe het leven loopt. En nog leuker: jij kan nu ook weer op zoek naar een lekker hapje! 

Focus
Je voelt je heel erg rot nu je weet dat hij een nieuwe vriendin heeft, maar des te belangrijker het is om op andere dingen te gaan focussen. Krabbel op en ga leuke dingen doen! Start met een nieuwe cursus, focus op je leuke job en ga met vriendinnen lekker uit! Wanneer je je focust op positieve en leuke dingen dan zal het verdriet vanzelf slijten. 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *