Beauty Make-up

Deze foundations vlekken niet en zijn ook nog eens betaalbaar!

In de winter kun je soms wel een beetje kleur op je gezicht gebruiken. Kun je in de zomer door met alleen een poedertje, voeg je daar in de winter vaak nog een foundation aan toe. Niet alleen een beetje kleur doet wonderen op je gezicht, ook is het fijn om je huid te kunnen egaliseren. Al die vlekjes geven maar een hoop gedoe. Maar welke foundation is nou écht goed en past ook nog eens binnen je budget? Wij zochten het voor je uit.

Foundation is echt een wondermiddel, althans… Als ‘ie van een goede kwaliteit is. Soms heb je foundations die te dun zijn of juist te dik voor jouw huid waardoor ze gigantisch gaan vlekken. Soms gebeurt dat pas na uren, maar soms zie je ook gelijk al dat het niet matcht met jouw huid. Je hebt natuurlijk geen zin en tijd om uren met je make-up bezig te zijn, dus het is fijn als het gewoon gelijk goed pakt.

Kleur foundation
Naast de nodige vlekken kiezen vrouwen ook vaak voor een verkeerde kleur. Dan komen ze eruit te zien als een soort winterwortel, een echte no go natuurlijk. Hou het altijd dicht bij jouw eigen huidskleur. Tuurlijk is het goed om een mini beetje donkerder te gaan, maar het moet wel passen bij de kleur van je oren én nek. Het beste is dan ook om de kleur van de foundation op je kaaklijn te testen. Soms is het zelfs het beste om twee kleuren met elkaar te mengen, zodat de kleur het beste bij jouw eigen huidskleur komt. Vraag bij de drogist of parfumerie altijd even een tester mee voor een dag of twee voordat je het koopt. Zo kun je goed in daglicht bekijken of het wel echt jouw kleur is! Anders is het niet alleen zonde van je geld, maar loop je ook nog eens voor paal.

Budget foundation 
Ben jij nog steeds op zoek naar een budget foundation van goede kwaliteit, maar waar je niet gelijk €30, €40 of €50 voor hoeft te betalen? Dat snappen we, het leven is al duur genoeg. Hieronder geven we je wat tips voor goede foundations die ook nog eens in veel kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt ze kopen bij o.a. The Body Shop, Parfumswinkel en The Make Up Spot

1. Maybelline Fit Me! Matte & Poreless Foundation via The Make Up Spot €9,99
2. Fresh Nude Foundation via The Body Shop €20,00
3. Mambert Care Plus Foundation via Parfumswinkel €23,52
4. Collistar Cream Powder Foundation via Parfumswinkel €22,96
5. Clinique Superbalanced Foundation via Parfumswinkel €24,64
6. Sans Soucis Perfect Lift Foundation via Parfumswinkel €23,78
7. Matte Clay Skin Clarifying Foundation via The Body Shop €13,00

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *