Beauty Haar

De haarkleur van najaar 2020: Pumpkin Spice Latte

Zoals bij elk seizoen zijn er ook nu weer nieuwe trends. Op het gebied van kleding, schoenen en accessoires, maar ook op het gebied van haar. Dit najaar is er weer een toffe haartrend. Het gaat deze keer niet om een bepaald model, nee… Maar om een bepaalde kleur! De haartrend van dit najaar is namelijk de herfstige ‘pumpkin spice latte’ kleur. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan snel verder!

In de herfst is het naast je garderobe een update te geven ook altijd fijn om langs de kapper te gaan. En dan niet alleen voor een knipbeurt, nee… Ook voor een nieuwe haarkleur! Ben je jouw oude haarkleur helemaal zat? Dan komt dat mooi uit, want jij loopt binnenkort met een toffe herfstige haarkleur. Herfstiger kan zelfs bijna niet! 

Pumpkin spice latte haarkleur
De kleur pumkpin spice latte is dit najaar helemaal on trend op het gebied van haarkleur. Deze kleur is een toffe mix tussen een oranje, koper en donkerbruine haarkleur. Wanneer je deze kleuren allemaal met elkaar mixt is het toch net jouw favoriete herfstdrankje? Het staat dan ook vast dat je door deze haarkleur een toffe herfstlook hebt! 

Zin in een nieuwe look?
Heb je helemaal zin in een nieuwe look en denk je eraan om voor deze pumpkin spice latte te gaan? Doe dan eerst goed inspiratie op en laat je informeren door je kapper of deze kleur wel haalbaar bij je is en mooi staat. En daarna? Shinen maar!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *