Daten Seks & Relaties Single Vaste relatie

Herkenbare signalen als jouw scharrel meer wil dan alleen scharrelen

Steeds meer vrouwen willen geen relatie meer. Ze vinden het leuk om iemand in hun leven te hebben waarmee ze kunnen daten en leuke dingen doen, maar een vaste relatie? Nee, echt niet. In dat geval kom je al snel uit bij een scharrel. Je zit nergens aan vast, je zit niet bij een saaie schoonfamilie aan de tafel en je kan alsnog alles doen wat jij wil. Leuk! Maar wat nou als hij toch meer wil? Dit zijn op dat moment de herkenbare signalen. 

Hij blijft plakken
De meeste scharrels pakken in de ochtend gelijk hun spullen bij elkaar en weg zijn ze. Jouw scharrel niet, hij is anders… Hij gaat een uitgebreid ontbijt halen bij de supermarkt en bakt een eitje voor je. Daarna nemen jullie rustig afscheid van elkaar en gaan jullie ieder je eigen weg weer.

Jullie weten veel van elkaar
Het gaat bij jullie verder dan alleen seks. Jullie praten ook over elkaars levens en weten dingen over elkaars vrienden, ouders en verdere familie. Je merkt ook dat hij alles heeft onthouden wat jij eerder hebt gezegd. Dit laat zien dat hij echt heel veel interesse in jou als persoon heeft.

Hij appt veel
Jij bent bij jouw scharrel niet zo apperig, maar hij? Hij stuurt je het liefst elke dag meerdere berichtjes. Je merkt gewoon dat hij z’n best doet. En als een man vanuit zichzelf zoveel appt, dan weet je het wel… 

Hij heeft het stiekem over de toekomst
Hij heeft het over reizen die hij wil maken, feestjes waar hij heen wil en de dingen op het gebied van carrière. Ook heeft hij het over de toekomst met een leuke vrouw en laat hij daarbij nou net jou beschrijven. Oei… 

Beeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *