Beauty Gezicht Lichaam

Hydrateer je huid deze winter intensief met de nieuwste gezichtsproducten van Weleda

In de winter heeft je huid wat extra verzorging en liefde nodig. Je lichaam heeft veel aan een lekkere dikke bodybutter en ook je gezicht heeft wat extra hydratatie nodig. Steeds meer mensen vinden hydraterende verzorging belangrijk, reden voor Weleda om een hydraterende verzorgingslijn te lanceren. Namelijk de Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging met biologische vijgencactus. Deze producten hydrateren de huid langdurig en heeft een ultralichte textuur.  

Zoals iedereen wel weet heeft Weleda een groot assortiment aan de meest uiteenlopende producten. Van producten voor baby’s tot producten voor moeders en van producten voor de gevoelige huid tot de beste gezichtsverzorging. Van alles wat dus! Kim Goppel, productspecialist bij Weleda vertelt over de nieuwe lijn van het merk: “We zien een toenemende behoefte aan hydraterende gezichtsverzorging. Steeds meer mensen hebben een vochtarme huid. Dit komt doordat ze simpelweg te weinig vocht binnenkrijgen. Vocht wordt onttrokken aan de huid -bijvoorbeeld door verwarming of airco- of doordat de huid zelf niet goed in staat is om het vocht vast te houden. Steeds vaker is men op zoek naar milde en natuurlijke producten die langdurig hydrateren en snel intrekken. Zodat je geen vette laag op je gezicht hebt.”

De producten uit de nieuwe lijn
Hydraterende Gezichtsverzorging met biologische vijgencactus en aloë vera hydrateert direct en langdurig. Deze nieuwe vegan lijn heeft een ultralichte textuur, plakt niet en trekt snel in. Je huid voelt gehydrateerd, fris en superzacht aan! De lijn bestaat uit vier producten: een ooggel met een verkoelende rol-applicator voor de tere huid onder de ogen, een gezichtscrème en gezichtscrème light die direct tot 24 uur zorgt voor hydratatie en een gezichtsspray als verfrissende en hydraterende boost tussendoor.

Benieuwd naar de producten? 
Benieuwd geworden naar de nieuwe lijn van Weleda? Hieronder hebben we de producten voor je klaarstaan met de bijbehorende prijs en informatie over het product. 

Hydraterende Ooggel
Kalmerende gel die tekenen van vermoeidheid rond de ogen vermindert.
– Hydrateert direct tot 12 uur lang
– Laat vermoeide ogen weer stralen
– Met verkoelende rol-applicator
– Parfumvrij
– 100% vegan
10ml | €14,99

24h Hydraterende Gezichtscrème
Normale en droge huid
Lichte crème met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel.
– Hydrateert direct tot 24 uur lang
– Trekt snel in
– Niet-comedogeen
– 100% vegan
30ml | €13,99

24h Hydraterende Gezichtscrème Light
Normale en gecombineerde huid
Ultralichte crème met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel.
– Hydrateert direct tot 24 uur lang
– Matteert
– Niet-comedogeen
– 100% vegan
30ml | €13,99

Hydraterende Gezichtsspray
Verfrissende spray die de vermoeide en doffe huid hydrateert. Met een subtiele compositie van etherische oliën die huid en zintuigen stimuleren.
– Verfrist, verkwikt en geeft hydraterende boost
– Hydrateert direct tot 12 uur lang
– Fijn voor onderweg
– 100% vegan
100ml | €11,49

Beeld: Weleda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *