Beauty Haar

Dit zijn de beste kapsels voor vrouwen met fijn haar

Heb jij fijn haar en weet jij ondertussen echt niet meer wat je met jouw haar aan moet? Dat snappen we. Met fijn haar staat gewoon niet elk kapsel jou geweldig goed. Maar daar is niets aan te doen, iedereen heeft nou eenmaal anders haar. Gelukkig zijn er genoeg kapsels die jou wél staan met fijn haar. De kapsels hieronder ga jij namelijk keihard rocken! 

Rommelige pony
Pony’s zijn deze winter helemaal hot en staat ook super bij meiden die fijner haar hebben. Bij een rommelige pony creëer je eigenlijk automatisch volume. Ben jij wel in voor wat extra volume? Lang leve volumepoeder! Strooi er een beetje van door je kapsel, even met je handen door je haar en klaar ben je! 

Rock the look
Ben jij jouw fijne haar helemaal zat en wil je eens voor wat anders gaan? Ga dan voor een stoer kort kapsel. Ik hoor je denken: ‘Een kort pittig kapsel?’ maar het verschil tussen een stoer kort kapsel en een kort pittig kapsel is dat er in die laatste versie geen model zit. Met goede haarproducten kun je écht een tof kort kapsel creëren. 

Boven de schouders
Wanneer je fijn en dun haar hebt is het het beste om je haar niet te lang te hebben. Het wordt dan zwaarder en dit zorgt ervoor dat het nog fijner lijkt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling want je wil volume! Ga daarom voor een kapsel wat sowieso boven je schouders eindigt. Je krijgt dan automatisch een speels effect. 

Pony tail
Geen zin om jouw lange haren kort te wieken? No worries, een paardenstaart doet al wonderen! Doe als eerste wat volumepoeder in je haar. Maak daarna een scheiding in het midden en doe een lage staart in jouw haar. Trek je elastiek zo aan dat je haar een beetje omhoog wipt en de volume is geboren! 

Sla je slag
Krullen doen altijd veel goeds voor je haar, zeker wanneer je fijn haar hebt. Doe er een paar mooie slagen in en het lijkt al snel alsof je een volle bos met haar op jouw hoofd hebt. Door gebruik te maken van een goede mousse en stylingspray blijft je kapsel gemakkelijk de hele dag zitten! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *