Beauty Gezicht Haar

Hebben: Kerstlichtjes voor in de baard van jouw lover

Dat je met kerst steeds gekkere dingen kan doen dat weten we ondertussen wel. Een paar jaar geleden kwamen de foute kersttruien opeens helemaal in. Dit jaar gaan we nog een stukje verder, namelijk met kerstversiering voor je baard. Nouja, niet voor jouw baard natuurlijk, maar wel voor die van je lover of vader of oom of neef. Dus dit jaar ga je niet alleen de boom versieren, ook baarden. Yes!

Het Amerikaanse merk Firefox kennen we om de grappigste items ooit. Nu hebben ze weer een leuk product op de markt gebracht: kerstlichtjes voor in een baard. Firefox laat weten dat je dit jaar geen boom nodig hebt, maar gewoon van jezelf de boom van het jaar moet maken. Kijk, daar hebben ze een punt. Waarom alleen jouw huis versieren als je jezelf ook kunt volhangen met leuke kerstversiering?

Pas op!
Je kunt deze kerstversiering voor in baarden voor €12.39 
bij Firebox scoren. De lampjes zitten vast aan een kabel van 90 cm en hebben clipjes. Je kunt ze dus zo in de baard van jouw lover vastzetten. Ze zijn helemaal veilig, er zal geen brand ontstaan (hopen we natuurlijk). Toch kun je ze beter pas aanbrengen als de baard helemaal droog is. Zo blijven ze beter zitten én wordt er sowieso geen kortsluiting veroorzaakt. En zo wel, dan heb je in ieder geval weer een goed verhaal te vertellen op verjaardagen of op je werk. Oh en mocht jouw lover nou meer van de kerstballen zijn in plaats van lichtjes, dan kan dat ook, kijk maar

Check hieronder het product van Firebox


Beginbeeld: Shutterstock
Productbeeld: Firebox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *