Accessoires Fashion

Deze te leuke panty’s wil jij zeker om jouw benen hebben

Draag jij in de winter altijd graag jurkjes of rokjes, maar vind jij blote benen veel te koud en een maillot altijd te dik? Probeer dan eens een panty. En nee, je hoeft echt niet zo’n lelijke huidkleurige panty te dragen, want het is logisch dat niemand daar blij van wordt. Tegenwoordig heb je gigantisch leuke exemplaren waar je echt blij van wordt en die ook nog je benen een beetje warm houden! Kijk je mee?

Wanneer mensen aan panty’s denken dan worden ze vaak niet blij. Je hebt in veel exemplaren niet alleen er in no time een ladder inzitten, ook zien veel panty’s er nou niet echt mooi uit. Vaak zijn ze ook nog eens de verkeerde kleur: te bruin, te wit of hebben zwarte panty’s een blauwe gloed erover. Gelukkig bestaan er ook panty’s die stevig zijn, zo stevig dat ze wel tegen een stootje kunnen en daarnaast hebben ze ook nog eens een goede kleur! Yes!

Panty inspiratie
Hieronder hebben we wat leuke panty’s voor je op een rijtje gezet, zodat je die gelijk kunt shoppen. En reken maar dat je van deze panty’s van TopVintage, Sexylingerie en boohoo een partij blij gaat worden! Dus hup, pak je favoriete jurkjes en rokjes maar alvast uit de kast en daarna? Shinen maar! 

1. Panty met strepen via Sexy Lingerie €14,95
2. Panty met streep via TopVintage €6,95
3. Panty met hartjes via TopVintage € 8,95
4. Panty met glitterstippen via boohoo €7,00
5. Panty met glitterstreep via TopVintage €7,95
6. Panty met glittersterren via boohoo €10,00

Beginbeeld: Shutterstock via Phoenixns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *