Films en series Vriendinnen Vrije tijd

De leukste chick flicks om te kijken met je beste vriendin

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe bij te kletsen met je vriendin en ondertussen een leuke film te kijken op Netflix, zeker nu het weer niet echt mee zit. Het liefst zitten jullie natuurlijk in de zon op het terras, maar helaas… Het is echt weer een Hollandse zomer.

Gelukkig bestaat er nog zoiets als Netflix! We hebben hieronder een leuke lijst met grappige feel good films, zodat je jouw vriendin(nen) kunt uitnodigen voor een leuke filmavond. Het enige wat je nog moet doen is lekkere hapjes klaarzetten en klaar ben je! Kijk je mee?

What to expect when you’re expecting
Deze film is te leuk en je zal zeker dubbel liggen van het lachen! De film is een moderne kijk op de liefde door de ogen van vijf koppels die met elkaar verbonden zijn door het wel en wee dat ze ervaren wanneer ze een kind verwachten. Uiteindelijk zullen ze geconfronteerd worden met de universele waarheid: wat men ook plant, het leven brengt niet altijd wat men verwacht. Celebs als Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Elizabeth Banks spelen hier in de hoofdrol.

Bridesmaids
Deze film hoort echt tot een van mijn favoriete films. Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.

In Her Shoes
Twee zussen (Cameron Diaz en Toni Collette) hebben niets gemeen, behalve hun schoenmaat. Dan komt hun oma Ella – die ze al twintig jaar niet meer hebben gezien – in hun leven. De zussen komen samen in haar huis in Florida en daar gebeuren allemaal hilarische dingen.

How To Lose A Guy in 10 days
Misschien wel één van de meest populaire meidenfilms. Columniste Andie Anderson (Kate Hudson) krijgt de opdracht om een nieuwe vlam kwijt te raken binnen 10 dagen. Womanizer Benjamin Barry (Matthew McConnaughey) heeft daarentegen de weddenschap met zijn vrienden afgesloten dat hij langer dan 10 dagen kan samenblijven met een vrouw. Dus dat gaat nog grappig worden!

Freaky Friday
Wat zou jij doen als je wakker zou worden in het lichaam van je moeder en dan ook precies op de dagen dat het écht niet uitkomt. Tja, probeer dan maar eens rustig te blijven. Ja, deze film is echt te leuk en brengt je gelijk even terug in de tijd dat Lindsay Lohan nog echt populair was.

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *