Beauty Gezicht Make-up

Koop een MAC Cosmetics Viva Glam Lipstick en steun het goede doel

Het is weer december, de feestmaand is weer begonnen. Tijdens de feestdagen staat een mooie rode lipstick hartstikke tof. Heb je toevallig nog een nieuwe lipstick nodig? Koop dan snel de Viva Glam Lipstick van MAC Cosmetics en steun daarmee tegelijkertijd het goede doel! Hieronder lees je alles over deze lipstick en het goede doel wat ermee wordt gesteund. 

Vandaag 1 december is het ‘Wereld Aids dag’. Ook al lijkt het ver weg, het is nog steeds de grootste doodsoorzaak onder jongeren in Afrika. MAC Cosmetics zet zich met de verkoop van de mooie rode Viva Glam Lipstick in voor de bestrijding van HIV/Aids. De verkoop van één Viva Glam lipstick levert maar liefst zeven dagen lang essentiële boodschappen zoals vers fruit en groenten voor een gezin dat getroffen is door hiv. Daarnaast biedt  één Viva Glam lipstick 75 vrouwen en meisjes 45 minuten aan levensreddende hiv-preventievaardigheden. Ook biedt één Viva Glam lipstick25 veiliger sekssets met condooms, glijmiddel en instructies. 

MAC VIVA GLAM Fund 
De missie van het MAC VIVA GLAM Campaign is om mensen van All Ages, All Races, All Genders te helpen die getroffen zijn door hiv/aids. Al 26 jaar doneert MAC Cosmetics voor de strijd tegen hiv/aids. MAC wilt een verschil maken met elke VIVA Glam lipstick die verkocht wordt. Maar liefst 100% van de verkoopprijs van VIVA GLAM Lipstick wordt gedoneerd voor de bestrijding van hiv/aids. 

Samen tegen hiv/aids
Gisteren werd tijdens een persevent door MAC Cosmetics een cheque van €100.000 overhandigd aan goede doelen als Orange Babies en Dance4Life, zodat zij zich met dit geld nog beter kunnen inzetten voor de strijd tegen hiv/aids. En dat allemaal dankzij de lipstick van MAC Cosmetics. Dus mocht je een lipstick nodig hebben én tegelijkertijd het goede doel willen inzetten? Dan weet je voor welke lipstick je voortaan moet gaan. Koop de lipstick hier! 

Beeld: MAC Cosmetics 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *