Fashion Trends

Mannenpanel: Wat mannen nou echt van al die dierenprints vinden

In onze nieuwe rubriek vragen wij elke twee weken aan ons TMF mannenpanel een leuke vraag over uiteenlopende dingen als relaties, seks, daten, mode. You name it… Deze keer de vraag: ‘Wat vind je van de modetrend dierenprints?’ Want ja, wij vrouwen lopen ongeveer allemaal in een panter-, slangen- of zebraprint maar vinden mannen dat nou echt zo mooi? Lees snel mee! 

Manuel (25): “Het lijkt wel alsof al die meiden van mijn leeftijd in panters zijn veranderd. Ik dacht dat alleen Nel Veerkamp fan was van panterprintjes? Ik vind het eigenlijk too much. Eén klein detail oké, maar als ze een jurk een sjaaltje én een panterjas heeft dan hoef ik er niet naast te lopen.”

Boris (28): “Panters, slangen of zebraprintjes. Tegenwoordig zie je alles voorbijkomen. Voor mij hoeft het niet zo al die prints. Ik ben meer van mode in de kleuren zwart of grijs. Of rood! Ja, rood vind ik ook wel erg mooi bij vrouwen. Zeker met rode lippenstift erbij.” 

Ellya (21): “Iemand moet lekker dragen waar hij/zij zich goed in voelt. Dus ook al die meiden die panterprintjes dragen! Ik zou het alleen niet heel tof vinden als iedereen hetzelfde aan heeft als dat ik heb en dat is met al die dierenprints eigenlijk wel het geval op dit moment. Je bent in ieder geval niet meer echt speciaal als je in een animal print loopt, terwijl dit vroeger wel zo was. Maar nogmaals: lekker dragen wat je zelf wil en mooi vindt.” 

Bastiaan (30): “Ik vind zo’n panterprintje altijd wel leuk! Het heeft toch een beetje lef als je daarmee gaat lopen, want hoe dan ook je valt in ieder geval aardig op. Het moet niet zo zijn dat ze panter- en slangenprint bij elkaar gaan dragen, maar los van elkaar met een kleine touch heb ik er zeker niets op tegen. En sowieso moet iedereen lekker dragen waar ze zich goed in voelen, toch? Dat doe ik ook altijd, ook al vinden sommige mensen mijn kleding misschien niet mooi. ” 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *