Accessoires Beauty Fashion Lichaam Trends

Trend: Gouden minimalistische sieraden

Mooie oorbellen, ringen en een ketting. Ja, sieraden maken je hele look af. En dan vooral minimalistische sieraden, want die zijn deze herfst en winter nog steeds helemaal hot. Ben jij nog op zoek naar minimalistische sieraden en dan vooral in de kleur goud? We hebben hier mooie items uit leuke webshops voor je klaarstaan. 

Zonder sieraden voel je je toch een beetje kaal. Wanneer je van sieraden houdt, maar niet van de grote pronkstukken bent dan is de minimalistische trend echt wat voor jou. En wist je dat minimalistische sieraden in de kleur goud deze winter helemaal on trend zijn? Goud is natuurlijk nogal prijzig, maar tegenwoordig zijn er heel veel toffe webshops waar je gold plated sieraden kunt scoren. Dit is een laagje goud van een goede kwaliteit. Je kunt ze daarom gewoon omhouden met douchen etc. Kijk je mee?

Eline Rosina 
Wil je sieraden van een goede kwaliteit en waarmee je kunt pronken? Ga dan snel naar Eline Rosina. Je kunt hier de mooiste gold plated sieraden krijgen. Denk aan oorbellen met steentjes, met studs, met kettinkjes eraan. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Ook kun je bedeltjes kopen met je voorletter erop. Supertof om te hebben en helemaal on trend deze herfst en winter. Hieronder hebben wij onze favorieten voor je klaarstaan. Zin om te winkelen bij Eline Rosina? Bekijk dan hier de webshop

Fashionology
In deze webshop kun je eigenlijk alles vinden waar je blij van wordt. Van zilver tot 14k goud en daarnaast ook heel veel betaalbare gold plated sieraden! En laten we daar nou dol op zijn. Van oorbellen tot armbanden en van kettingen tot ringen, je hebt het allemaal. De kwaliteit van de sieraden is echt goed en de service van Fashionology is snel en goed. Vaak hebben ze eens in de paar weken een toffe kortingscode waar je zo tot 20% korting kunt krijgen op jouw bestelling. Hieronder hebben we onze favorieten van Fashionology voor je klaarstaan. 

Beginbeeld: Shutterstock
Productbeeld: Eline Rosina en Fashionology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *