Fashion Trends

Dit worden de populairste modetrends van herfst 2018

Ook al zitten we nog midden in een hittegolf, het is toch al augustus. Voor je het weet worden de dagen alweer korter en dalen de temperaturen weer. De herfst begint immers over 6 weken alweer! In de winkels stromen de herfst en wintercollecties alweer binnen en daarin vallen een aantal trends op. Kijk je mee naar de populairste modetrends voor aankomende herfst?

De zomer is natuurlijk heerlijk… Die warmte, die zon en luchtige kleding. Ja, we gaan dat lekkere weer zeker missen, maar de herfst heeft ook zo z’n charme en dan zeker de nieuwe herfst- en wintercollectie! Met kleding voor wat kouder weer kun je toch altijd net wat leukere looks maken dan voor de zomer, dan is het toch wat eenvoudiger. Hieronder hebben wij wat herfsttrends voor je op een rijtje gezet die je aankomende herfst niet kunt missen!

Plissé
Ook de trend plissé gaan we in de herfst terugzien. Waren het in de zomer nog rokken van dunne stoffen, in de herfst gaan we voor wat dikker materiaal. Zowel korte, midi als lange plissé rokken ga je zien. Toch is de midi rok het meest populair.

Leren jurkjes
Je mag deze herfst je little black dress verruilen voor een little leather black dress. Leren jurkjes zijn dit najaar namelijk hartstikke hot! Combineer ze met een schattig detail zonder, zodat het niet ordinair wordt. Dat is namelijk al snel het geval wanneer je gebruik maakt van items van leer.

Dierenprints
Dierenprints waren al even in en ook dit najaar gaan we ze gewoon weer zien. Dus haal als het koud wordt gewoon die panterjas maar weer van zolder, want je bent nog steeds hartstikke hot. Ook kun je dit jaar dierenprints lekker combineren, dus een blouse met panterprint en een jas met een zebraprint kan gewoon!

Capes 
Jahaaa, haal je inner Zorro maar naar boven, want deze winter zijn capes een dingetje hoor! Draag onder deze cape een dun jasje, of een dikke trui, wikkel vervolgens zo’n warme cape om je heen en klaar ben je! Dit item staat goed bij elke look, dat kan niet anders.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *