Accessoires Fashion Trends

Hebben: Deze neuswarmer zorgt ervoor dat jouw neus deze winter warm blijft

Heb jij het ook altijd zo koud en is jouw neus daardoor in mum van tijd net zo rood als Rudolph? Dan is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Er is nu namelijk een neuswarmer op de markt gekomen die ervoor gaat zorgen dat je niet met een koude en rode neus de straat op hoeft. En ja, je leest het goed: een neuswarmer. Hieronder lees je er alles over!

De winter kan een heerlijk seizoen zijn, met de nadruk op kan. Een rode snotneus waar ook nog eens velletjes aan hangen daar heeft niemand natuurlijk zin in. Deze neuswarmer zorgt ervoor dat je deze winter geen van deze irritante dingen krijgt. Het enige waar je wel van moet houden is een beetje opvallen.

Want opvallend is deze neuswarmer wel. Zie het als een klein mutsje voor je neus die je met twee koorden kunt vastmaken aan je oren. Maar hé, je hebt daarvoor wel een lekkere warme neus, dat is ook eens een keer fijn toch?

Neuswarmer hebben?
Wil jij deze te grappige neuswarmers kopen omdat jij die koude en rode neus helemaal zat bent? Ga dan snel naar Etsy! Je kunt daar namelijk verschillende toffe neuswarmers kopen. Prijzen gaan vanaf €5, dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Kijk hier maar eens naar alle leuke modellen!

Beeld: Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *