Beauty Lichaam

Heerlijke parfums voor in de zomer

Voel jij je wanneer je een luchtje opgespoten hebt ook een stuk zelfverzekerder? Dat snappen wij maar al te goed. Het is natuurlijk altijd leuk als iemand tegen je zegt: “Ah, wat ruik je lekker, welke parfum draag je?” Voor elk seizoen heb je verschillende geuren. In winter ga je waarschijnlijk voor een wat zwaardere parfum, maar in de zomer? Dan ga je natuurlijk voor een frisse en zoete geur. Benieuwd welke parfums deze zomer een hit zijn? Bekijk ze hieronder! 

Wanneer je geen parfum op hebt dan mis je echt iets, vind je ook niet? Het is net alsof je geen make-up op hebt of dat je geen oorbellen in hebt. Je voelt je een beetje kaal… Wissel jij elk seizoen het liefst ook van parfum en ben jij heel toevallig nog op zoek naar een lekker luchtje die je deze zomer kunt dragen? Frisse en zoete parfums zijn dit seizoen helemaal hot en gelukkig is de keuze reuze!

Ga jij voor een lekkere frisse zomerse parfum van Jil Sander of toch voor een zoetere Lolita Lempica? Wij hebben hieronder al onze favoriete zomergeuren voor je op een rijtje gezet. Zo kun je kijken of er ook iets voor jou bij zit. Kijk en shop mee!

1. Jil Sander Sun Delight via ICI PARIS XL, 30 ml €30,46
2. Ariana Grande Moonlight via Douglas, 30 ml €30,55
3. Rituals Fleurs De L’Himalaya via Douglas, 50  ml €39.90
4. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh via ICI PARIS XL, 75 ml €64,39
5. Dolce & Gabbana Light Blue via Douglas, 25 ml €29,95
6. Kenzo FLOWERBYKENZO via ICI PARIS XL, 30 ml €48,78

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *