Trends Vrije tijd Wonen

Met deze schoonmaakslippers maak je schoon terwijl je aan het dansen bent

Kunnen we wel concluderen dat jij geen echte poetsvrouw bent en moet jij daarom echt op zoek naar dingen die het schoonmaken van jouw huis of kamer wat leuker maken? Misschien moet je dan deze dweilslippers eens proberen, want zo maak je je huis schoon terwijl jij lekker aan het dansen (of gewoon lopen mag ook  natuurlijk) bent. Kijk je mee? 

Wie is er nou niet dol op winkels waar je de leukste dingen kunt scoren voor een klein prijsje? Zeeman is zo’n voorbeeld daarvan. Op dit moment hebben ze namelijk deze schoonmaakslippers in hun folder staan en dat zijn toch een partij handige dingen! Terwijl jij een muziekje opzet en dansend door het huis gaat maak je in één klap ook nog eens schoon. Yes. Zulke dingen hebben we nodig in ons leven! 

Schoonmaakslippers hebben?
Heb jij deze schoonmaakslippers altijd al willen hebben? Ren dan nu snel naar de Zeeman (of online bestellen kan natuurlijk ook) en sla je slag! Je kunt deze slippers in het roze of blauw krijgen en iedereen past ze, want het is one size. Ze zijn nu in de aanbieding voor €2,99. Voor dat kleine prijsje is het zeker het proberen waard, toch? En wanneer ze vies zijn gooi je ze gewoon even in de wasmachine en daarna kun je weer lekker schoonmaken. 

Schoonmaakadvies van Zeeman
De vloer schoonmaken met deze slippers gaat volgens Zeeman het beste op deze manier: “Maak een sopje van koud water en witte azijn. Doe deze mix in een plantenspuit en spray het op de onderkant van de slippers. En daarna? Dansen maar!”

De blauwe schoonmaakslippers

De roze schoonmaakslippers

Beeld: Zeeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *