Films en series Vriendinnen Vrije tijd

De leukste series en films om tijdens de feestdagen te kijken

Ben jij één van die lucky bastards die rondom kerst en oud & nieuw wat extra vrije dagen heeft? En heb jij geen zin om veel inspannende dingen te doen, dus gaat je voorkeur uit naar lange banksessies met eten en heel veel Netflix? We feel you… Jij gaat de komende dagen lekker bijkomen. Wij hebben hier een lijstje met leuke films en series die je zeker moet checken in jouw korte vakantie. Kijk je mee? 

De leukste films om nu te kijken 

A Christmas Prince – The Royal Baby
Dit is alweer het derde deel van A Christmas Prince (deel 1 en deel 2 staan ook op Netflix). Het derde deel belooft het meest spannende deel te worden. Er komt namelijk een baby, maar voordat de geboorte plaats gaat vinden moet er eerst een groot mysterie worden opgelost. Gaan ze dat op tijd lukken? 

The Knight Before Christmas
Nadat een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole naar het hedendaags Ohio brengt tijdens kerst, wordt hij vrienden met Brooke. Brooke maakt Sir Cole wegwijs in de moderne wereld en helpt hem met zijn mysterieuze zoektocht – de enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Maar terwijl hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole te twijfelen over hoe graag hij eigenlijk terug wil naar zijn oude leven.

A Bad Moms Christmas
Deze film gaat over drie moeders die zich klaarmaken voor Kerstmis. Alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creëren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis.

De leukste series om nu te kijken 

You
Op Tweede Kerstdag gaat de stalkerige Joe Goldberg, in het nieuwe seizoen noemt hij zichzelf Will, weer achter een nieuwe vrouw aan. Hoe zal dit aflopen? Zullen zijn slachtoffers het overleven of toch niet? 

Vis a Vis 
Het verhaal gaat over de ietwat naïeve Macarena Ferreiro. Ze heeft voor haar vriend gefraudeerd en moet nu een gevangenisstraf van zeven jaar uitzitten. Ze komt in een nieuwe wereld terecht die ze niet kent en waarin ze zich allesbehalve thuis voelt.

Peaky Blinders 
Het verhaal van Peaky Blinders speelt zich af in de Engelse industriestad Birmingham van net na de Eerste Wereldoorlog. Een beruchte criminele straatbende uit de arbeiderswijk Small Heath wordt geleid door Thomas Shelby, die door misdaad hogerop de maatschappelijke ladder wil komen. De Peaky Blinders worden elk seizoen een doelwit voor criminele rivalen, de politie, bolsjewieken en zelfs de IRA.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *