Daten Seks & Relaties Single

Slechte ideeën om naartoe te gaan tijdens een eerste date 

Heb jij een leuk persoon leren kennen en willen jullie binnenkort voor het eerst op date gaan? Hartstikke spannend. Daten op zich kan soms best wel wat stress geven… Wat moet je aandoen? En is hij echt zo leuk als je denkt? En misschien nog wel het belangrijkste: wat gaan jullie doen op jullie allereerste date? Je wil natuurlijk niet dat jullie date een groot fiasco gaat worden. Daarom is het beter dat jullie de volgende dingen niet gaan doen tijdens jullie eerste date!

Bioscoop
Het klinkt leuk, op jullie eerste date naar de bioscoop, maar is het ook zo handig? Nee… Je kijkt naar een film, je praat niet tot amper en leert elkaar daardoor helemaal niet kennen. Wat ons betreft is de bioscoop een leuk idee, maar dan voor als je een paar dates verder bent en elkaar al een beetje kent. 

Diner in the dark 
Uiteten gaan is hartstikke leuk, zeker als jullie voor de eerste keer elkaar gaan zien. Dineren in het donker is laatste paar jaar best populair geworden, maar of dat nou zo’n geweldig idee is voor een eerste date? Wat ons betreft niet. Wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet wil je toch ook diegene z’n gezicht zien. Je wil weten hoe hij kijkt, hoe hij lacht, je wil kunnen aflezen wat hij denkt. Dit allemaal kan niet wanneer je in het donker aan het eten bent. 

Club
Uitgaan is natuurlijk hartstikke leuk, lekker met je vriendinnen drankjes doen en mannen spotten. Maar op je eerste date samen naar een club is niet zo’n goed idee. In een club hoor je elkaar amper, het is druk en je kunt elkaar daar gewoon niet op een relaxte manier beter leren kennen. 

Paintballen
Paintballen is tof! Alleen tijdens een eerste date is het een no go. Natuurlijk is het leuk om iets avontuurlijks te gaan doen tijdens jullie eerste date, maar paintballen? Je wil elkaar beter leren kennen, niet overhoop geschoten worden door je potentiële lover. 

Zijn/jouw huis
Wanneer jullie elkaar al eens ontmoet hebben is het natuurlijk prima om elkaar thuis te ontmoeten, maar wanneer je iemand hebt leren kennen via een dating site/app is het niet verstandig. Je weet niet hoe diegene is, hoe hij doet en wat er zal gebeuren. Daarom is het veel beter om ergens af te spreken, dit geeft je vast ook een fijner gevoel! Lekker onder de mensen, maar toch elkaar leren kennen. 

Have fun! 

Beginbeeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *