Accessoires Fashion

Deze tassentrend is dé hit van herfst 2019: de gele tas!

De zomer mag dan nog wel nog even duren, toch stroomt de herfstcollectie alweer zachtjes aan de winkels en webshops in. Een echte modeliefhebber heeft daar natuurlijk geen problemen mee, want wat is er nou leuker dan de nieuwe collecties bekijken? We zien ook een trend die bij verschillende merken terugkomt, namelijk: de gele tas. Geel was afgelopen lente en zomer al hot, maar in de herfst blijft dit ook gewoon een eyecatcher!

In de herfst gaat het waarschijnlijk weer veel regenen en kun je wel een beetje kleur gebruiken in je outfit. En wat is er dan leuker dan een tas in deze vrolijke kleur? Daar fleur je gelijk een beetje van op, toch? Je zal daarom deze herfst ook veel accessoires in de kleur geel tegen gaan komen, waaronder dus de tas! En het leuke is dat geel bij heel veel andere kleuren past. Zo past het goed bij de standaardkleuren zwart en bruin, die mensen vaak dragen, maar kan het ook goed gecombineerd worden met andere felle kleuren als rood, roze of blauw. Waar past geel eigenlijk níet bij? 

Inspiratie gele tassen
Om jullie alvast een wat inspiratie te geven hebben wij hieronder een leuke shopping voor je klaarstaan en dat allemaal in deze leuke kleur! Je ziet gelijk dat er veel verschillende tassen in verschillende kleuren geel verkrijgbaar zijn. Ga jij voor felgeel of toch voor mosterdgeel? Aan jou de keuze, want we kunnen niet anders zeggen dan: de keuze is reuze! Kijk snel of er al wat voor jou bij zit. Happy shopping met deze vrolijke tassentrend! 

1. Suède crossbodytas met ring via ASOS Design €23,99
2. Mini crossbodytas via Furla €270,00
3. Suède vierkante shopper via ASOS Design €41,99
4. Crossbodytas Moon via Warehouse €32,00
5. Heuptasje via Herschel Supply €34,99
6. Suède mini rugzak via ASOS Design €41,99
7. Gele crossbodytas via Accessorize €24,99

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *