Seks & Relaties Single Uitgaan Vriendinnen

Hilarische Valentijnsactie: Vernoem een kakkerlak naar je ex

Ga jij bij het denken aan je ex ook bijna over je nek? En vergelijk je hem daarom altijd maar met een vies insect. Lucky you! Het is bijna Valentijnsdag en onder het mom van ‘het perfecte cadeautje voor Valentijnsdag’ geeft de Amerikaanse dierentuin El Paso Zoo bezoekers dé kans om de naam van hun ex in te sturen. En wat daarmee vervolgens gaat gebeuren is hilarisch!

De namen van alle exen worden namelijk verdeeld onder kakkerlakken, en laat dit op 14 februari nou de lunch zijn van stokstaartjes en andere dieren in de El Paso Zoo. Wij vinden het idee in ieder geval hilarisch! De dierentuin postte hun idee op Facebook en er reageerden duizenden mensen op. 

Jij ook? 
Kun jij niet wachten tot een kakkerlak met de naam van jouw ex wordt gegeven aan een van de dieren? Je kan nog tot 10 februari de naam van je ex doorgeven op de Facebook-pagina van de El Paso Zoo. Op 11 februari worden al de namen van exen die de dierentuin heeft uitgekozen aangekondigd. En op 14 februari? Op deze romantische dag kun je live op Facebook de voederactie zien. Dus laat je zeker niet tegenhouden om ook een ex in te sturen! 

Beeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *