Accessoires Beauty Fashion Make-up Uitgaan Vrije tijd Wonen

Valentijnsdag 2019: de leukste cadeaus om aan jouw lover te vragen

Over een kleine twee weken zit Valentijnsdag er weer aan te komen. Het is dan natuurlijk weer dé dag van het jaar om jouw grote liefde extra in het zonnetje te zetten. Jij heb allang een cadeautje voor je lover gekocht of hebt in ieder geval al het idee wat je wil kopen voor hem. Maar andersom? Je moet blij zijn als hij eraan denkt! Dus hup, schuif dit artikel met leuke ideeën even onder z’n neus. Zo zorg jij er in ieder geval voor dat jij niet wordt overgeslagen op Valentijnsdag!

Valentijnscollectie make-up
Ben jij erg van de make-up en wil je graag dat je lover wat make-up voor je scoort? Bekijk dan eens de speciale make-up collectie van HEMA voor Valentijnsdag. Van lipsticks in een hartvorm tot een roze romantische blush dat in een hartvormig doosje zit. Het is er allemaal te krijgen!

Ontspanning
Ben jij altijd druk met je werk of studie en kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Dat snappen wij maar al te goed. Misschien is het een leuk idee om een tegoedbon voor één van de drie Weleda City Spa’s te vragen. Je kunt deze vinden in Den Haag, Oegstgeest en Rotterdam en je kunt hier heerlijke behandelingen krijgen: van een hot stone massages tot gezichtsbehandelingen en dat allemaal met Weleda producten. Zeker een aanrader! 

Bloemen
Bij Valentijnsdag horen natuurlijk bloemen en dan het liefste rode rozen.  Bloemen zijn rondom Valentijnsdag altijd erg duur, maar gelukkig niet bij Greetz! Een megagroot Valentijnsboeket is daar €18,99 en met de kortingscode ‘VALENTIJN’ krijg je ook nog eens een gratis kaart bij alle Valentijnscadeaus. 

Nachtje weg
Worden jullie altijd nog net even verliefder op elkaar wanneer jullie er samen even uit zijn? Misschien is het dan leuk om een weekendje weg te vragen of aan elkaar te geven voor Valentijnsdag. Natuurlijk heb je geen zin in hoge prijzen, kijk daarom op Hotels.com voor de leukste deals en mooiste hotels! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *