Beauty Gezicht Make-up

Meer volume in je lippen krijg je door deze lipgloss

Ben jij allesbehalve blij met jouw lippen, maar wil je echt niet beginnen aan al dat gesleutel aan jezelf met bijvoorbeeld lipfillers? Gelukkig kun je het met de juiste producten ook gewoon meer volume in jouw lippen creëren en dat in maar een paar minuten! Probeer bijvoorbeeld eens deze lipgloss van GrandeLips. Hieronder lees je alles over deze lipgloss. 

GrandeLips Hydrating Lip Plumper
Er zijn al veel producten op de markt die ervoor zorgen dat de lippen meer volume krijgen, maar vaak gaan je lippen daardoor prikken en irriteren. En daar zit je nou net niet op te wachten, toch? Gelukkig heeft Grande Cosmetics nu deze Grandelips Hydrating Lip Plumper op de markt gebracht die jouw lippen in een paar minuten een volumeboost geven. Dit komt door de voedende ingrediënten als Volulip™ en hyaluronzuur, met als resultaat: aantrekkelijke lippen! Maar dit is niet alles. Je lippen worden door de mix van ingrediënten ook nog eens langdurig gehydrateerd en verzorgd. Voor jou dus geen schrale lippen. De glans van de lipgloss zorgt als kers op de taart ook nog eens voor een echt wow-effect. 

GrandeLips collectie
Benieuwd naar de collectie? Het kleurenpalet bestaat uit zeven prachtige kleuren met de namen: Cashmere Buff, Toasted Apricot, Barely There, Sunbaked Sedona, Spicy Mauve, Pale Rose en Clear. Deze 7 lipglosses zijn allemaal in roze en nude tinten en hebben stuk voor stuk een mooie hoogglans. Hieronder zie je alle kleuren nog eens. 

 

Hebben?
Ben je benieuwd naar deze GrandeLips lipglosses en wil je er graag eentje proberen? Esthetic Health is exclusief importeur en distribiteur van Grande Cosmetics in de Benelux. GrandeLips is verkrijgbaar bij geselecteerde beautysalons en online via Esthetichealth.nl. Je kunt zo’n lipgloss kopen voor €27,00 per stuk. 

Beeld: Grande Cosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *