Accessoires Fashion Trends

De leukste webshops voor minimalistische sieraden

We love sieraden! Het maakt je look net even iets meer af. Mooie oorbellen, ringen en een ketting. Yes, please! Wij zijn er dol op, zonder sieraden voel je je toch een beetje kaal. Ben jij nog op zoek naar mooie minimalistische sieraden waar jij heel erg blij van gaat worden? Wij hebben hier heel wat leuke webshops vol met mooie sieraden voor je klaarstaan. Kijk je mee? 

Minimalistische sieraden zijn hot! Kleine mooie accessoires die niet té zijn. Dat is toch hartstikke mooi? Natuurlijk kun je leuke sieraden kopen bij bijvoorbeeld kledingwinkels, maar echt goede kwaliteit is het niet. Nee, wij willen sieraden waar je wel even mee doet! Het beste is natuurlijk echt goud of echt zilver, maar vooral dat eerste is nogal prijzig. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook winkels waar je gold plated sieraden hebt wat je gewoon in of om kunt houden. En laten we dat nou net nodig hebben! 

Fashionology
In deze webshop kun je eigenlijk alles vinden waar je blij van wordt. Van zilver tot gold plated tot 14k goud! De service is snel en de sieraden zijn echt top van kwaliteit. Vaak hebben ze eens in de paar weken een toffe kortingscode waar je zo tot 20% korting kunt krijgen op jouw bestelling. 

FlowerPower Design
Anne verkoopt via Etsy de mooiste sieraden. Ze gaat op inkoop naar o.a. Indonesië en maakt vervolgens met de hand de mooiste creaties en verkoopt ze in haar online shop. Sieraden met hier een daar een mooie edelsteen of een ander natuurlijk materiaal, we like! Bekijk hier haar hele collectie

Vedder & Vedder
Wil jij sieraden voor het leven? Dan ben je bij Vedder & Vedder zeker aan het goede adres. Hier kun sieraden kopen met o.a. een vingerafdruk van bijvoorbeeld jouw kindje, je bestie, je lover… Noem het maar op! Ook kun je ringen of bedeltjes kopen met initialen erop. 

ANNA + NINA
Bij ANNA+NINA vind je een breed scala aan sieraden, maar voor alles geldt: minimal, simpel en van goede kwaliteit. Je shopt er opvallende oorbellen tot simpele stack ringen en kettinkjes met een boodschap. Je kunt deze accessoires gemakkelijk kopen in hun online shop. Liever offline kopen? ANNA + NINA hebben ook twee winkels in Amsterdam vol met sieraden, woonaccessoires en kleding! Dus mocht je een dagje naar Amsterdam willen gaan om te shoppen, is dat zeker ook een tip! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *