Beauty Haar

Zo creëer je beachy waves in jouw kapsel

Na lang twijfelen heb je het gedaan: je hebt een korter kapsel. Heerlijk zo voor de zomer, zou je denken… En dat is ook zo! Wanneer je bij de kapper vandaan komt ben je nog blij, het zit fantastisch, maar wanneer je je haar een keer thuis hebt gewassen en je daarna in de spiegel kijkt gaat er alleen nog maar door je hoofd: ‘Wat heb ik gedaan?’ De oplossing: Beachy waves! Kijk snel hoe je deze gemakkelijk zelf kunt maken.  

Een vrouw kan zich zo verdrietig voelen wanneer haar haar gewoon niet zit. Je voelt je in één klap onzeker. Gelukkig is er voor de meeste kapsels wel een oplossing te vinden, zo ook voor een kapsel wat net boven de schouders uitkomt. Je moet in de ochtend alleen wat meer tijd investeren, maar dan zit het ook de hele dag fabulous! En dat is wat we willen, toch?

De volgende dingen moet je kopen voor beachy wave in jouw haar!
– Zoutspray
– Krultang 
– Mousse
– Haarlak

Wat moet je doen?
1. Ga lekker onder de douche en was je haren. Wanneer je eruit komt maak je je haar handdoekdroog. Doe daar vervolgens een lekkere klodder mousse in en föhn je haar droog. 
2. Wanneer je droog is ga je met de krultang aan de slag! Pak telkens een klein stukje (het handigste is om van onder naar boven te werken, dus vastzetten die haren!) en draai de krultang erin. Draai het door tot ongeveer 4 centimeter vanaf jouw hoofdhuid. Het mooiste effect krijg je trouwens wanneer je je de krultang naar buiten draait. Misschien even wennen, maar dan heb je ook wat! Doe dit vervolgens met je hele kapsel. 
3. Daarna heb je een bos met krullen gecreëerd! Spray met de zoutspray (dit zorgt voor de échte beach look alsof je zo een middag op het strand hebt gezeten) over je haar en ga er daarna lekker ruig met je handen doorheen. 
4. Is het naar je zin? Spray er daarna dan wat haarlak over, zodat je kapsel nog langer blijft zitten!

Tip: Waarschijnlijk heb je geen zin om elke dag je haar te wassen en dit kapsel te maken. Op deze manier geniet je er langer van: wanneer je gaat slapen draai je verschillende kleine knotjes in je haar en zet je vast met een elastiekje. Wanneer je wanneer wordt en je je knotjes losmaakt zul je zien dat je nog steeds een mooie slag in je haar hebt! 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *