Beauty Gezicht Lichaam

Waarom je ook eens een bindweefselmassage moet proberen

Vind jij het heerlijk om af en toe naar een salon te gaan voor een massage? Misschien is een bindweefselmassage dan ook wel iets voor jou! Echt lekker is deze vorm van masseren niet, maar goed is het wél! En daar gaat het om, toch? Waarom jij ook eens zo’n bindweefselmassage moet proberen? Dat leggen we hieronder aan je uit! 

Wat is een bindweefselmassage precies en waar is het goed voor?
Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die doorwerkt tot in de diepere lagen van de huid. Deze bindweefselmassage zet aan tot aanmaak van collageen en hyaluronzuur. Daarnaast krijgt je huid ook een betere doorbloeding door deze massage. Al met al zorgt deze massage voor een strakkere huid en bovendien een stralende huid. 

Bindweefselmassage voor het gezicht
Zijn de eerste lijntjes in jouw gezicht zichtbaar geworden en baal je hier stiekem enorm van? No worries, probeer dan eens een bindweefselmassage voor je gezicht. Het is even pijnlijk als je voorhoofd en wangen een intensieve massage krijgen, maar je huid wordt er snel strakker door en je krijgt daarnaast een stralende huid! 

Voor wie is het?
Een bindweefselmassage is voor mensen die te maken hebben met (lichte) acne, littekens, huidveroudering, vermoeide huid of een huid met een slechte(re) doorbloeding. Ook kun je een bindweefselmassage krijgen wanneer je last hebt van cellulite. Wanneer je fillers of botox in je gezicht hebt is een bindweefselmassage in je gezicht niet aan te raden. 

Bindweefselmassage kuur 
Je kunt natuurlijk zo los een bindweefselmassage nemen, maar wil je echt iets doen en jouw huid verbeteren? Ga dan voor een kuur. Zo’n kuur bestaat uit minimaal 6 tot 8 behandelingen, waarvan je de eerste week twee keer gaat en daarna eens per week. Daarna is het verstandig om je lichaam nog te ‘onderhouden’ met eens in de maand een massage. 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *