Beauty Lichaam

Door deze body scrubs krijg je weer een zachte huid

Wie wil er nou niet een zacht huidje hebben? In de zomer is dat nog wel te doen, maar in de winter? Je zachte benen worden al snel ingeruild voor benen vol met velletjes. Ugh… Hier heb je natuurlijk helemaal geen zin in. Kom maar op met die lekkere scrub dus! Ben jij nog op zoek naar een fijne scrub om zo weer een zacht lichaam te krijgen? Hier ga je ze zeker vinden! 

Scrubs zijn tegenwoordig te vinden in alle soorten geuren en textuur. Je kunt gaan voor een grove korrel, maar ook voor een wat fijnere. Helaas zijn niet alle scrubs even goed. Je huid is zeker in de winter wat gevoeliger en je wil natuurlijk niet dat je huid door het scrubben kapot gaat. Daarom heb je een zachte scrub nodig die de velletjes van jouw huid laten verdwijnen. 

DIY body scrub
Heb je geen zin om een scrub te kopen en maak jij liever zelf een milde scrub? Dan kun je die natuurlijk altijd maken van dingen die je waarschijnlijk toch al in huis hebt. Denk aan een mix van suiker, amandelolie en olijfolie. Mocht je daar totaal geen tijd of zin in hebben dan kun je in plaats daarvan natuurlijk ook een van de scrubs hieronder shoppen. Fijn dat ze zijn!


1. The Body Shop Coconut Body Scrub €9,00
2. The Body Shop Moringa Exfoliating Cream Body Scrub €9,00
3. L:A Bruket Zeezout Scrub Wild Rose €29,60
4. L:A Bruket Zeezout Scrub Marjoram/ Eucalyptus €29,60
5. Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub € 19,50
6. Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub € 19,50

Beginbeeld: Shutterstock
Productbeeld: Hudson’s Bay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *