Seks & Relaties Single

Wat als je verliefd bent op een man die al bezet is

Als je verliefd bent dan vlieg je door het leven. Ja, verliefd zijn is gewoon het beste gevoel in de hele wereld. Je kan alles weer aan, hebt zin in alles en voelt je enorm goed. Althans… Als je verliefd bent op iemand die nog niet bezet is. Als dat wel het geval is gaat het gelijk een stuk moeilijker worden. Wat kun je doen als jouw crush al een lange tijd bezet is? Check hieronder wat tips. 

Tuurlijk kan alles kapot, dat wordt ook vaak genoeg gezegd. Maar moet je dat ook willen? Natuurlijk geeft het een goed gevoel als je die leuke jongen voor je kan winnen, maar negen van de tien keer gaat later precies hetzelfde met jou gebeuren: je wordt ingeruild. Dus hoe leuk hij ook is, hou het netjes. Heeft hij al een vriendin of vrouw? Dan kun je het beste een van de dingen hieronder doen. 

Ontwijken die hap
Je moet ervoor zorgen dat die verliefdheid zo snel mogelijk gaat slijten. Hier hoort ook het ontwijken van die leuke man bij. Komt hij naar een verjaardag van een vriendin van jou? Ga dan niet. Of naar een borrel op werk? Meld je daarvoor ook even af. Neem zijn eventuele telefoontjes ook niet meer op en reageer niet op zijn berichtjes. Of nog beter: verwijder zijn nummer gewoon uit je telefoon. Het is niet iets wat leuk is, maar het is wel het beste voor je. 

Negatieve punten
Verliefd zijn op iemand die al bezet is best pijnlijk. Verliefd zijn hoort namelijk het beste gevoel van de wereld te zijn, maar nu kun je er totaal niets mee. Hoe leuk hij ook lijkt, het heeft geen nut om nog langer verliefd op hem te zijn, want hij heeft al iemand waar hij het leuk mee heeft. Probeer alle negatieve punten van hem en zijn situatie op een rijtje te zetten en hopelijk gaat het verliefde gevoel dan snel over.

Stop met volgen
Ja, wij vrouwen zijn wezens die stiekem alles in de gaten willen houden. Jij houdt daarom ook al zijn social media kanalen in de gaten en kent dan ook alle foto’s uit je hoofd. Stop daarmee… Ontvolg hem want je doet jezelf alleen maar pijn hiermee, zeker als z’n vriendin zo nu en dan ook eens op een foto voorbijkomt. 

Bestrijden met heel veel liefde
Hoe kun je verliefdheid het beste mee bestrijden? Yup, met iets dat verliefdheid heet. Ga dus lekker met andere single vriendinnen op speeddate of ga op Tinder en swipe je suf. Ga daten met mannen die wel single zijn en waar je wel wat mee kunt beginnen. Dan gaat dat rotgevoel wat je nu hebt zo over! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *