Films en series Vrije tijd

Dit zijn de leukste films op Netflix om tijdens de Kerst te kijken

Kijken je familie en jij tijdens Kerst altijd heel wat films? En zijn dat dan altijd van die foute kerstfilms die je misschien al een stuk of 10 keer hebt gezien? Misschien is het dan tijd om dit jaar eens wat nieuwe (kerst)films aan dat lijstje toe te voegen. Netflix heeft namelijk afgelopen weken heel wat leuke kerstfilms toegevoegd. Check hieronder snel welke (foute) kerstfilms er dit jaar op Netflix staan!

Christmas Chronicles
Dit is het verhaal van een broer en zus, Kate en Teddy Pierce die op kerstavond de kerstman willen vastleggen. Wanneer de Kerstman aankomt klimmen de kinderen in zijn slee, maar wanneer die vervolgens neerstort is het kerstfeest verpest. Althans, bijna… Kate en Teddy werken in deze nacht samen met de Kerstman om het kerstfeest toch nog te redden.  

Tangerine
Sin-Dee Rella komt op kerstavond vrij na een maand in de gevangenis te hebben gezeten. Ze ontmoet vervolgens haar beste vriendin, die net zoals Sin-Dee Rella ook prostituee is. Alexandra vertelt haar dat Sin-Dee haar vriend haar heeft bedrogen met een ander. Ze gaat vervolgens woedend op zoek naar de twee… 

Office Christmas Party
Clay gaat zijn baan verliezen, mede dankzijn zus Carol die de baas is van het bedrijf. Hij probeert om een grote klant binnen te halen met een kerstfeest en daardoor zijn plek te behouden. Het zou een rustige borrel moeten worden, maar in plaats van dat wordt het het gekste feest ooit! 

The Princess Switch
Stacy is bakker in Chicago en ontmoet daar een toekomstige prinses die precies op haar lijkt. Op dat moment besluiten ze om te ruilen en te doen alsof ze de ander zijn. Dit is een te leuke en gezellige film om tijdens kerst te kijken!

Beeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *