Seks & Relaties Trends Vriendinnen Vrije tijd Wonen

Hou jezelf warm met deze grappige kruik

Heb jij het altijd kouder dan koud en heb jij in de winter dan maar al te graag een lekkere kruik tegen je aan om je lichaam enigszins nog een beetje op te warmen? Dan hebben we hier een grappige kruik voor je, althans de vorm is erg grappig. Dus mocht je nog iets op je lijstje kunnen zetten voor Sinterklaas of Kerst? Dan hebben we hier een leuk idee voor je! 

Koud hebben in de winter is maar een naar gevoel. Wanneer je de verwarming al hoog hebt gezet en je hebt het nog steeds koud is een kruik de perfecte oplossing om het nog iets warmer te krijgen. Een kruik is natuurlijk ook fijn om te gebruiken wanneer je last hebt van je maandelijkse ongesteldheidskrampen. Ja, wij vrouwen hebben het maar zwaar. Deze vorm van een kruik is weer eens wat anders dan anders en is daardoor nog grappiger om te gebruiken. 

Grappige kruik
Wil jij deze grappige kruik aanschaffen? Dan kan bij de altijd leuke website Firebox. Deze website heeft altijd leuke dingen in hun assortiment die niet te koop zijn bij andere winkels en waar je automatisch een partij vrolijk van wordt. Je kunt deze kruik hier voor €16.99 aanschaffen. Het is niet alleen leuk om dit cadeau te krijgen voor Sinterklaas of Kerst, maar ook leuk om het te geven aan één van je vriendinnen. 

Beeld: Firebox 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *