Beauty Haar

Waarom je je haar eens moet wassen met appelazijn

Heb je last van futloos haar en/of haar dat gewoon helemaal niet wil meewerken? Dan heb je vast al heel veel shampoo’s geprobeerd. Heb jij op dit moment nog steeds niet het ei van Columbus gevonden? Misschien hebben wij die dan voor je: was je haar eens met appelazijn! Het is echt het proberen waard. Het is namelijk goed voor je haar en wel hierom. 

Schoner dan schoon 
Heb jij het idee dat je haar na het wassen nog steeds niet heel erg schoon is? Gebruik dan eens appelazijn. Dit product haalt in no time alle viezigheid uit je haren. Denk aan overgebleven shampoo, haarspray en allerlei andere dingen. 

Geen roos meer
Heb jij ook last van roos en helpt geen enkele anti-roos shampoo hiertegen? Probeer dan eens je haar te wassen met appelazijn. Het helpt enorm goed tegen een geïrriteerde en gevoelige hoofdhuid. Wanneer je appelazijn gebruikt zal je zien dat je roos in no time is verdwenen. 

Zacht haar
Naast dat je haar ontzettend schoon en roosvrij wordt zorgt appelazijn ook voor zijdezachte haren. Door het zuur wat in de appelazijn zit gaan de haarschubben sluiten. Je zal zien dat je haar weer gaat stralen en zachter dan ooit is. 

Sterker haar 
Wist je dat je haar ook een stuk sterker wordt wanneer je appelazijn gebruikt? Je haarwortels worden sterker en zorgen ervoor dat je haar sneller zal groeien. Dus mocht je langer haar willen dan is het ook zeker een goed idee om appelazijn te gebruiken. 

Tip om zelf te maken
Wil jij graag ook eens experimenteren met appelazijn? Het ruik niet lekker, maar is wel enorm goed. Maak daarom bijvoorbeeld jouw eigen ‘appelazijnshampoo’. Pak een klein flesje, doe hierin 100 ml water, 50 ml appelazijn en 20 druppels lavendelolie. Was hier vervolgens je haar mee. Je haar zal er echt van opknappen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *