Beauty Lichaam Uitgaan Vriendinnen Vrije tijd

Inspiratie: Zomerse nail art

Normaalgesproken ging je misschien wel naar de nagelsalon om je nagels elke drie weken mooi te laten maken. Helaas is alles dicht door Corona, dus is het de hoogste tijd om zelf je nagels te doen. De lente is nu al heerlijk van start gegaan en de zomer komt ook steeds dichterbij. Tijd dus voor wat inspiratie voor zomerse nail art. Kijk je mee? 

Mooie nagels zijn voor veel vrouwen een echte must. Zonder nagellak of gel nagels zijn de nagels ook maar kaal en saai. Ben je het daar ook mee eens? Dan is het nu tijd om een zomerse nail art op jouw nagels te maken. Met naar één blik op je nagels ben je dan al blij. Hieronder hebben we wat leuke voorbeelden voor je klaarstaan en leggen we gelijk uit hoe je het zelf kunt maken! Nail art 1

Voor de eerste nail art (met de glitters op de ringvinger) heb je de volgende dingen nodig: jouw favoriete kleur nagellak, een nagellak met glitters die erbij past en een base coat en top coat. Begin met de base coat. Deze base coat zal je nagels beschermen tegen de lak en verkleuring tegengaan. Doe vervolgens een laagje in je favoriete kleur erop, behalve op de ringvingers. Daarop mag je een laag glitters doen! Kijk even goed of je nagels nog een laagje nodig heeft, anders ga je naar de laatste stap: de top coat. Deze laatste laag zorgt ervoor dat je nagels langer mooi blijven en je nagellak goed blijft zitten.  

Nail art 2
Ready voor funky nagels? Dan is deze nail art echt iets voor jou! Je hebt de volgende dingen nodig: roze nagellak, zilveren nagellak, witte nagellak, zwarte nagellak, een dun kwastje en een base coat en een top coat. Begin bij deze nail art ook weer met een base coat. Wanneer deze laag droog is is het tijd om je nagels roze en zilver te lakken. Kijk goed of je aan één laagje genoeg hebt of dat je er nog eentje op moet.  Daarna is het tijd om je vaste hand aan het werk te zetten. Maak een oogje open en een oogje dicht, net zoals op de afbeelding. Doe er vervolgens nog een top coat overheen en je hebt in no time de leukste nagels ooit! 

Nail art 3
Zin om op te vallen? Dan zijn deze nagels te tof! Je hebt voor deze nail art de volgende dingen nodig: een gele nagellak, zwarte nagellak, base coat en een top coat. Begin ook bij deze nail art weer met een base coat. Doe je dit niet dan kunnen je nagels in no time verkleuren en je hebt natuurlijk geen zin in blijvende gele nagels! Na de base coat is het tijd voor één of twee lagen gele nagellak. Daarna is het tijd om met de zwarte lak onderaan je nagels een zwart puntje te zetten. Eindig deze nail art ook weer met een top coat. 

Nail art 4
Ben jij een echte glitter queen? Dan is deze nail art echt wat voor jou. Je hebt de volgende dingen nodig: een base coat, een top coat, witte nagellak, zilveren glitterlak en verschillende maten plak diamantjes speciaal voor de nagels. Breng als eerste de base coat aan. Wanneer deze laag droog is doe je op alle vingers twee lagen witte nagellak, behalve op de ringvinger. Op deze nagel doe je een laagje zilveren glitterlak. Daarna is het tijd om je ringvingers af te maken met toffe diamantjes in allerlei kleuren. Doe tenslotte nog een top coat over je nagels en ready ben je! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *