Accessoires Fashion Trends Trends Wonen

HEMA komt met Jingle Bows kerstcollectie in samenwerking met Viktor & Rolf

Ben jij ook zo dol op kerst en kan alles voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Dan maken we je vast ook blij met het nieuws dat HEMA in samenwerking met modeontwerpers Viktor & Rolf een heuse Jingle Bows kerstcollectie op de markt brengt en dat allemaal voor hele fijne prijsjes. Ben je benieuwd naar alle producten? Wij vertellen je hieronder er meer over. 

Viktor&Rolf zijn natuurlijk hartstikke bekende modeontwerpers. Niet iedereen kan hun mode niet aan, des te leuker dat dat nu wel kan met deze Jingle Bows kerstcollectie speciaal gemaakt voor HEMA. De kerstcollectie bestaat uit verschillende kerstballen – en Viktor & Rolf kennende zijn die natuurlijk lekker opvallend en hysterisch-, inpakpapier, kersttruien en voor de kleinste onder ons ook kerstrompers, kerstsokken, servies en tafellinnen. Deze kerst kan dus naast jijzelf, jouw boom en je tafel ook helemaal in Viktor & Rolf kerstsfeer zijn. Hoe cool is dat? 

Waarschijnlijk kun je niet wachten – wat wij maar al te goed snappen – en wil jij het liefst nu al naar de dichtsbijzijnde HEMA rennen om alles in te slaan. Je hebt nog heel even geduld nodig, want vanaf maandag 18 november is deze te leuke Jingle Bows collectie van Viktor & Rolf te koop bij HEMA. En HEMA kennende hebben al deze producten ook weer leuke prijsjes. 

Beginbeeld: Hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *