Beauty Gezicht Make-up

De mooiste MAC lipsticks voor herfst 2019

Welke make-up liefhebber kent het make-up merk MAC nou niet? MAC is populair om hun uitgebreide assortiment aan producten met een geweldige kwaliteit. Bij MAC hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat de make-up binnen 5 minuten alweer van je hoofd verdwenen is. Het bekendste zijn natuurlijk de lipsticks van dit merk, dat kunnen we rustig zeggen. Ook deze herfst zijn er weer een paar lijnen intens populair. Check hieronder de mooiste MAC lipsticks voor de herfst! 

MAC gebruikt voor hun make-up de perfecte pigmentatie. Bij een lipstick bijvoorbeeld hoef je nooit meerdere lagen te doen: met één laag zit het de komende uren perfect en daarom zijn we ook zo dol op deze lipsticks! Hieronder vertellen we je meer over de populaire MAC lipstick lijnen van deze herfst.  

Love Me Lipstick
In de herfst heb je toch altijd een beetje last van gevoelige lippen. Ze kunnen schraal zijn en er komen eerder scheurtjes in. Deze Love Me Lipstick lijn heeft lipsticks op basis van arganolie en zorgt in no time voor verzorgde en zijdezachte lippen. Deze lijn bestaat uit 24 verschillende kleuren lipsticks: van fel rood tot lichtroze en alles wat daartussen zit. Je kunt ze kopen voor 19,50 per stuk. 

Powder Kiss Lipstick
Deze lipstick is een licht, hydraterende, matte lippenstift die een romantische kleur geeft. De lippenstift vervaagd de randen van je matte lippenstift voor een wazig effect. Door de formule met vochtgecoat poederpigment worden je lippen niet alleen verzorgd, maar ook gehydrateerd. 
Met resultaat: een matte lippenstift met het fluweelzachte, lichte gevoel van een balsem. Deze powder kiss lipstick is verkrijgbaar in 16 kleuren en te koop voor €19,50 per stuk.

1. MAC Powder Kiss Lipstick in kleur ‘Best Of Me’ via Douglas €19,50
2. MAC Powder Kiss Lipstick in kleur ‘Fall In Love’ via Douglas €19,50
3. MAC Powder Kiss Lipstick in kleur ‘Shocking Revelation’ via Douglas €19,50

Lucky Red
Deze lipstick is in vijf verschillende kleuren rood verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit drie verschillende texturen, namelijk een lipstick met ‘Retro Matte: Zero- sine matte finish’, ‘Mat: romige satijnen finish’ of een ‘Ultra-creamy full coverage finish’. De unieke verpakking van deze lipsticks zijn bedrukt met pioenrozen en heeft een rode metallic design. Je kunt een lipstick kopen voor €19,50 per stuk.

Retro Matte Lipstick
De formule van deze lippenstift is zó goed dat een touch-up niet meer nodig is. Deze volledig matte lipstick kun je kopen in zeven verschillende kleuren rood en roze en is te koop voor €19,50. Dit is zeker een aanrader als je uren niet in de spiegel wil kijken en er toch verzekerd van wil zijn dat je lipstick nog goed zit.

1. MAC Retro Matte Lipstick in kleur ‘Runway Hit’ via Douglas €19,50
2. MAC Retro Matte Lipstick in kleur ‘Steady Going’ via Douglas €19,50
3. MAC Retro Matte Lipstick in kleur ‘Dangerous’ via Douglas €19,50

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *