Food Vrije tijd

Te leuk: Vier Dierendag met een speciale Tompanda bij HEMA

Vier jij elk jaar maar al te graag Dierendag en vind jij alles wel een reden om een lekker taartje te eten? Ga dan op Dierendag, vrijdag 4 oktober, naar HEMA en eet daar een lekkere Tompanda, die speciaal in het leven is geroepen voor deze leuke dag. Het is de luxe tompouce – inclusief extra slagroomlaag! – die we kennen, maar dan met een afbeelding van een schattige panda erop. Dus wat ga jij doen op Dierendag? Op naar de HEMA!

Stiekem zijn wij een beetje fan van HEMA, want zeg nou zelf… Naast alle hebbedingetjes is ook al het gebak om te smullen. Wanneer je denkt aan HEMA denk je natuurlijk automatisch gelijk aan een lekkere tompouce. Want de tompouce van HEMA is precies zoals hij hoort te zijn: zoet, knapperig en gevuld met een heerlijke vulling. Altijd al een Tompanda willen proberen? Deze zijn alleen op 4 oktober verkrijgbaar in alle HEMA filialen. Dus op naar de gebaksafdeling! Je kunt zo’n lekkere Tompanda scoren voor €1,35. Mmm… 

Of een dagje dierentuin?
Naast dat deze Tompanda exclusief te verkrijgen is in alle HEMA filialen is deze tompouce op 4 oktober ook te eten bij Ouwehands Dierenpark. Dus mocht je nog een dagje dierentuin op de planning hebben en trek hebben in wat lekkers? Dan weet je waar je op deze dag heen moet gaan.

Beeld: HEMA  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *