Beauty Gezicht Make-up

Met deze kerstwenkbrauwen ben je pas écht klaar voor kerst

Heb je hartstikke veel zin en zit de kerststemming bij jou thuis er al aardig in? Het feest gaat over 2 weken weer echt van start! Zin om deze kerstdagen even iets anders dan anders te doen met je make-up look? Ga dan voor kerstige wenkbrauwen! Hier hebben we twee DIY’s voor kerstwenkbrauwen voor je klaarstaan. Kijk je mee? 

Waarom deze kerst niet all out gaan wat betreft je kerstkleding en make-up? Als echte kerstfan kun je natuurlijk niet achterblijven. Normale wenkbrauwen zijn tenslotte zo… normaal! Ben jij altijd van nieuwe beauty trends en ga jij zeker los wat betreft jouw wenkbrauwen? Ga deze kerst dan voor heuse ‘kerstmutsen wenbrauwen’ of voor de ‘kerstboom wenkbrauwen’ waardoor je wenkbrauwen net op kerstboompjes lijken. 

DIY Kerstmuts wenkbrauwen 
Deze DIY is te gek om te maken voor kerst. Je hebt daarvoor wenkbrauwgel of haarlak, een wenkbrauwborsteltje, een wenkbrauwkwastje, een puntig kwastje en rode en witte schmink nodig. Verder is het leuk om de look af te maken met een rode lipstick in dezelfde kleur als je wenkbrauwen. Voor deze kerstmust wenkbrauwen borstel je eerst even je wenkbrauwen door, zet ze daarna ‘vast’ met wat wenkbrauwgel of haarlak. Daarna is het tijd om met een wenkbrauwkwastje je wenkbrauwen rood te maken. Doe dit gewoon in de normale wenkbrauwvorm die je normaal ook hebt. Wanneer je een aantal lagen hiervan erop hebt zitten is het tijd om de wenkbrauw af te maken met een stip witte schmink aan het uiteinde van de wenkbrauwen.  

DIY Kerstboom wenkbrauwen 
Je hebt voor deze DIY  wenkbrauwgel nodig, wimperlijm, sterretjes en kleine plakkertjes die de ballen moeten voorstellen. Zo fix je ze: maak met wenkbrauwgel jouw wenkbrauwen een beetje ruig, zodat het op takken van een kerstboom gaat lijken. Doe daarna aan de binnenkanten van jouw wenkbrauwen een sterretje. Bevestig dit sterretje met wimperlijm. Doe daarna aan de ‘takken’ wat ‘kerstballetjes’. Bevestig deze ook weer met wimperlijm. En daarna? Shinen maar!

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *