Uitgaan Vriendinnen Vrije tijd

Weekend tip: Silent disco schaatsen in Rotterdam

De regenboog schaatsbaan in Rotterdam is weer open! Dit is zeker voor de schaatsliefhebbers onder ons te leuk. Hou jij wel van een feestje en ben jij ook van het schaatsen? Dan moet jij aanstaande zaterdag  (14 december) zeker naar de silent disco op de Rotterdamse schaatsbaan in Kralingen. Tijdens deze avond kun je schaatsend dansen op de leukste nummers. Hoe cool is dat?

Ben jij een echt wintermens en ben jij in de winter dan ook niet van de ijsbaan weg te slaan? Dan kun je deze silent disco bijna niet overslaan. Je kunt tijdens deze avond op drie verschillende kanalen dansen. Dans je altijd heerlijk op dance, electro en techhouse? Dan zet je op deze avond je koptelefoon op ‘kanaal blauw’. Liever disco en house? Dan switch je naar ‘kanaal rood’. Liever afwisselende muziek? Schakel je zender dan maar over op ‘kanaal groen’. Op dit kanaal komen de hele avond alle verzoeknummertjes langs. Dus van foute muziek tot muziek van nu, je hoort het allemaal. Hoe leuk is dat? Ben jij niet van het schaatsen, maar wil je wel graag naar de silent disco? Er is ook een deel ijsvrij gemaakt, dus zo kun jij – gewoon met je schoenen aan – lekker dansen! 

Wie, wat en waar?
Op zaterdag 14 december kun je van 20.30 uur tot en met 2.00 uur schaatsend dansen op de Rotterdamse ijsbaan in Kralingen (Toepad 95, Rotterdam). Je kunt hier kaartjes scoren voor €16 (wees snel want ze zijn bijna uitverkocht!). Hierin zit de toegang en een koptelefoon voor de silent disco. Heb jij geen schaatsen? Dan kun je voor het ‘all in’ ticket gaan voor toegang, koptelefoon en schaatshuur. Hiervoor betaal je €21. 

Veel plezier!

Beeld: Schaatsbaan Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *