Accessoires Fashion Trends Vriendinnen Vrije tijd Wonen

Dit zijn de leukste kerstcadeaus waarmee je automatisch ook het goede doel steunt

Over ruim 2 weken is het alweer Kerst. Superleuk om weer samen met vrienden en familie deze dagen door te brengen. Naast heerlijk eten horen daar natuurlijk ook de nodige cadeautjes bij. Zin om op de laatste dag kerstinkopen te doen heb je waarschijnlijk niet, de hoogste tijd dus om nu al cadeau inspiratie op te doen! Kijk je mee?

Cadeautjes kopen kan nog weleens moeilijk zijn, want tegenwoordig heeft iedereen bijna alles al wat hij of zij wil. Koop daarom eens iets waar andere mensen ook nog iets aan hebben, ga voor cadeaus waar je automatisch ook nog eens het goede doel mee steunt! Denk bijvoorbeeld aan het goede doel Pink Ribbon, dat zich al jaren inzet voor geld voor kankeronderzoek. Of Bas Smit die zich elk jaar weer op een bijzonde wijze inzet voor het Prinses Maxima ziekenhuis. Hieronder lees je alles over deze leuke producten.

Pink Ribbon 2020 Agenda
Deze agenda is veel meer dan alleen maar een agenda: het is een agenda, log-/dagboek en notitieblok in één. Daarnaast staan er veel inspirerende quotes in waar je als vrouw echt iets aan hebt. En natuurlijk koop je zo’n agenda niets voor niets: van de €17.95 gaat er €3,50 direct naar borstkankeronderzoek! Je kunt deze agenda kopen in de Pink Ribbon Shop.

Vrolijke sokken voor warme voeten
In de winter kan iedereen wel een stel warme voeten gebruiken, toch? Doe daarom de vrouwen in jouw gezin of vriendengroep deze vrolijke sokken van Pink Ribbon cadeau. Je hebt ze in twee soorten (zie hieronder). Per paar kosten ze €7.99 en hiervan gaat €1.99 direct naar borstkankeronderzoek. Je kunt deze vrolijke sokken naast in de Pink Ribbon Shop ook scoren bij C&A.

Feestelijke kaars
Zonder kaarsen geen kerstfeest, toch? Hoe gezellig is het om tijdens de feestdagen een vrolijke en feestelijke kaars in jouw huis te hebben branden? Daarom is deze ‘Beauty is a light in the heart’ kaars te leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen aan jezelf of aan bijvoorbeeld je zus, moeder, tante of lieve vriendin. Iedereen gaat sowieso blij worden van deze kaars en natuurlijk het goede doel wat erachter zit. De kaars is voor €6.99 te koop in de Pink Ribbon Shop en da
arvan gaat €1.75 regelrecht naar het onderzoek van borstkanker.

Bas Smit Kerstbal 
Wie kent Bas Smit inmiddels nou niet? Bas Smit zet zich samen met zijn vrouw Nicolette van Dam al jaren in voor goede doelen. Dit jaar heeft hij weer een geniale kerstactie bedacht, namelijk ‘Bal Smit’. Hierbij kun je kerstballen kopen met het hoofd van Bas erop. De gehele opbrengst van deze kerstballen gaat naar Het Prinses Maxima Centrum, een centrum dat zich keihard inzet voor kindjes met kanker. Je kunt de kerstballen in het wit of rood bestellen en worden geleverd in een doosje van 4 stuks. Per 4 stuks betaal je €15 en 100% van dit geld gaat dus direct naar Het Prinses Maxima Centrum.  Bestellen? Dat doe je hier! Hieronder heb je alvast een voorproefje van de ‘Bal Smit’ kerstballen. 

Beginbeeld: Shutterstock
Beeld: Pink Ribbon & Bal Smit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *