Trends Vrije tijd Wonen

Deze kerstballen met panterprint wil je met kerst 2019 in je boom hebben hangen!

Ben jij al helemaal klaar voor kerst en ben je nu het bijna november is al lekker aan het oriënteren welke kerstballen je dit jaar wil nemen? Of waarmee je je kerstballencollectie van vorig jaar mee wil uitbreiden? We like! Stiekem zijn wij ook al druk om te kijken wat leuk is voor kerst. Wij hebben nu kerstballen gevonden die je als je een echte panterprintliefhebber bent niet kan laten liggen. Deze moet je gewoon dit jaar in je boom hebben hangen. Kijk je mee?

De panterprint is misschien wel dé print van 2019 geweest. Jurkjes, schoenen, panty’s, blouses… Alles, maar dan ook echt alles was verkrijgbaar in deze heerlijke print. Des te leuker dat er nu dus ook voor kerst kerstballen zijn met deze gezellige print. Bij OUaPC verkopen ze verschillende kerstballen met deze print in hun webshop. Zowel los als in een set. 

Altijd al kerstballen met panterprint willen hebben? 
Je hebt bij OUaPC verschillende kerstballen met panterprint. Denk aan een bruine met gouden variant, of als je echt van opvallend houdt kun je ook voor de roze met gouden variant gaan. Deze ballen kosten €6.95 per stuk. Daarnaast heb je ook een box van 3 ballen met daarin gouden met zwarte kerstballen in een panterprint. Deze zijn er ook trouwens in tijgerprint, als je daar meer van houdt! Voor deze verpakking betaal je €12.95. De ballen hebben allemaal een omtrek van 8 centimeter. Perfect dus om in de boom te hangen of in een leuke schaal te leggen voor op tafel. 

Beeld: OuaPC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *