Accessoires Fashion

Op deze manier verwijder je makkelijk krassen van je zonnebril

Eindelijk heb je een zonnebril gevonden die aan al je eisen voldoet. Want ja, dat waren er nogal wat! Je hebt hem daarom dan ook het liefst elke minuut dat de zon buiten schijnt op je neus. Wanneer je een zonnebril veel gebruikt komen er natuurlijk ook veel sneller krassen op, of je het nou wil of niet. En hier kan je soms best wel een beetje van balen. Maar geen zorgen: we hebben hier een goede oplossing voor die krassen! 

Alle dingen die je veel gebruikt krijgen gebruikssporen, dat is logisch. Maar het is gewoon jammer als je favoriete zonnebril, die ook nog veel heeft gekost, binnen de kortste keren al onder de krassen zit. En die krassen zitten er al snel op. Wat dacht je van zandkorrels, in je tas stoppen zonder hoesje of als je weer eens onhandig bent en hem uit je hand laat vallen midden op straat… Er is gelukkig een product die deze krassen snel weer uit je glazen kan halen.

Wat is het?
Waarschijnlijk had je het niet verwacht, maar het is tandpasta. En dan hebben we het over normale tandpasta, niet eentje met een whitening effect of schurende werking en ook geen gel. Gewoon een normale tandpasta is dus het beste én het goedkoopste.

Wat moet je doen?
Maak eerst de glazen goed schoon. Breng daarna een beetje tandpasta aan op het glas en smeer de tandpasta in een ronddraaiende beweging over de glazen. Ga hier een aantal minuten mee door. Spoel de bril daarna af met lauwwarm water. Zijn de krassen nog zichtbaar? Herhaal het dan nog een aantal keer. Je zal zien dat de krassen uiteindelijk verdwenen zijn. YES!

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *