Beauty Gezicht Make-up

De make-up torentjes van HEMA zijn weer te koop!

Vroeger hadden we zoveel leuke make-up spulletjes. Lipgloss in allerlei te zoete smaken en wat dacht je van de make-up torentjes van HEMA? Welke pubermeid had nou niet zo’n torentje in haar bezit? Goed nieuws, we kunnen ze weer inslaan want de make-up torentjes van HEMA zijn terug van weggeweest!

Vanaf aanstaande maandag zijn de make-up torentjes weer terug in het beauty assortiment te vinden. Vanaf dan kun je maar liefst 6 verschillende torentjes scoren. Niet alleen de bekende eyecream van vroeger, maar ook lipbalm, oogschaduw, blush en high lighters zie je terug in het assortiment.

Alle stackers op een rijtje
Er komen dus 6 verschillende make-up torentjes – ook wel stackers – uit. Twee met eyecream, een met losse eye powder, twee met lipbalm en een met een highlighter/blush.

Eyecream
Je komen twee verschillende soorten eyecreams (die je zeker nog van vroeger kent) in het beauty assortiment van HEMA, één in drie soorten bruintinten en één in drie verschillende soorten blauwtinten.

Loose eye powder
Ook is er een torentje met loose eye powder. Hierbij zijn er ook weer drie verschillende zachte lente kleuren op elkaar gestapeld. Met de losse poeder breng je extra glans aan op je oogleden.

Lipbalm
Van de lipbalm worden er twee verschillende soorten op de markt gebracht. Het eerste torentje heeft allerlei verschillende nude tinten en het tweede torentje heeft drie verschillende roze en rood tinten. De bals geven een lichte kleur af en hebben een heerlijke frambozen geur.

Blush & Glow
Ook is er nog een torentje met twee highlighters en één blush om lekker mee te variëren. Zo sine je de hele dag door!

Make-up torentje hebben?
Wil je deze producten zeker weer in jouw beauty assortiment hebben? Ren dan aankomende week naar HEMA of scoor je favoriete beautyproducten online in de webshop. Per make-up torentje betaal je €5 en daarvoor krijg je dus drie verschillende kleuren.

Beeld: UPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *