Seks & Relaties Single

Op deze mannen kun je maar beter niet verliefd worden

Verliefd zijn is heerlijk, maar soms ook lastig. Het overkomt je en soms val je op iemand waar je helemaal niet op wilt vallen. Nouja, je wil het blijkbaar wel maar echt handig is het niet. Ben je benieuwd naar wat voor een mannen het zijn? Hier wat voorbeelden!

Die kriebels in je buik, die hartkloppingen als je hem eindelijk weer eens ziet. Fijner kan bijna niet, toch? Helaas is dit niet altijd het geval. Als je verliefd bent op iemand waar je helemaal niet verliefd op mag zijn bijvoorbeeld. Wat dacht je van…

De vriend van je beste vriendin
Stiekem had je altijd al een crush op hem. Hij is niet alleen enorm mooi, maar lief is hij ook nog. Helaas is hij de vriend van je beste vriendin, maar als hij vrijgezel was wist je het wel. Maar dat is hij niet, dus je kunt er beter geen werk van maken. Als je het wel doet trek je waarschijnlijk toch aan het kortste eind. En je weet: chicks before dicks. Afblijven dus!

Je baas
Je baas, je manager of je leidinggevende. Hoe je het ook wil noemen, het wordt ingewikkeld als je verliefd wordt op je baas. Het is en blijft namelijk wel je leidinggevende. Niet alleen moeilijk voor jullie, ook voor je collega’s. Want heb je die promotie nou gekregen omdat je zo goed je best doet, of omdat je de lover van bent. Hmmm… Dit kan nooit goed gaan. Als het dan wel zo is, kun je beter op zoek naar een andere baan.

Bezette man
Lekker dan… Je wilde het niet, maar toch is het zover gekomen. Je bent verliefd geworden op een man die bezet is. En niet alleen bezet, hij heeft ook nog eens twee kinderen. Hij vertelt je namelijk een hoop dingen die naar alle waarschijnlijkheid niet waar zijn: de kinderen zijn nog te jong om bij haar weg te gaan, zij kan niet zonder hem, hij kan de hypotheek alleen niet betalen. Ga zo maar door. Kies voor jezelf – en als je geen tweede keus wilt zijn, wees dan ook geen optie. Weg ermee!

Zwager
Leuk dat je stiekem een crush hebt op de lover van je zus, of op het broertje van je lover. Maar hou het alleen bij die ene crush. Ga er niets mee doen, maar het enige wat je krijgt zijn problemen. En hoe awkward gaat dit worden tijdens een familieweekend op de Veluwe?

Je ex
Tjah… Het is niet voor niets je ex, toch? Je bent al een keer verliefd op hem geworden en dat heeft duidelijk niet gewerkt. Wanneer je nu na een paar maanden of jaren alleen nog maar de leuke dingen van hem kan zien kun je die verliefde gevoelens weer terugkrijgen. Echter, wanneer je weer met hem samenleeft weet je weer hoe hij echt was en waarom het niet werkte. Begin er dus maar niet weer aan…

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *