Fashion Films en series Trends Vrije tijd

Deze modedocumentaires moet je op Netflix zien

Ben jij een echte mode én Netflix liefhebber? Dan hebben wij hier een paar modedocu’s die je zeker binnenkort moet kijken. Hoe heerlijk is het nu het in de avond weer vroeg donker wordt om op de bank te liggen met een lekkere film, serie of documentaire. Genieten toch? Hieronder hebben we wat leuke modedocumentaires geselecteerd die je zeker niet wil missen.

Casablancas: The man who loved women
John Casablancas is de oprichter van het modellenbureau Elite Model Management. Benieuwd hoe zijn leven eruitzag en hoe het modellenbureau Elite zo groot is geworden? Dan is de mode documentaire Casablancas: The Man Who Loved Women echt een aanrader. Dankzij John zijn Cindy Crawford, Naomi Campbell, Gisele Bündchen en vele andere supermodellen zo groot geworden.

Iris
De 97-jarige Iris Apfel is één van de grootste en bekendste mode iconen. In de documentaire Iris krijg je een kijkje in haar bijzondere leven. Echt een must-see, want je krijgt zoveel inspiratie van deze powervrouw.

Jeremy Scott: The people’s designer
In deze mode documentaire zien we hoe het leven van modeontwerper Jeremy Scott eraan toegaat. Van een leven op de boerderij in Missouri tot aan het leven als creatief directeur bij Moschino. Celebs zijn fan van zijn modeontwerpen en wij ook!

The true cost
Na het zien van deze serie denk je de volgende iets beter na als je gaat shoppen. The True Cost laat namelijk zien wat voor gevolgen de textielindustrie heeft op mensenlevens. Heel indrukwekkend!

The September issue
Het september nummer is het allerbelangrijkste tijdschrift van het jaar. Hierin worden alle nieuwe modetrends aangekondigd. Benieuwd hoe zo’n tijdschrift gemaakt wordt én hoe het leven van Vogue’s editor in chief Anna Wintour eruitziet? Zeker kijken dan.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *