Beauty Lichaam

Proberen maar: De menstruatiecup van HEMA

Ongesteld zijn is helaas iets wat iedere maand weer terugkomt. Zeker in de zomer kan dit een ware struggle zijn. Maandverband dat niet lekker zit of al die dure tampons. Pfff… Het is wat! Heb jij al eens een menstruatiecup geprobeerd? Nee? Je kunt ze vanaf nu gewoon bij de vertrouwde HEMA kopen. Lees hieronder alles over deze cup. 

Veel meiden vinden een menstruatiecup maar spannend. Hoe breng je het in? Hoe werkt het? Lek ik niet door? Zoveel vragen en twijfels, maar waarom probeer je het zelf niet eens een keer? Je zal snel zien dat het alleen maar voordelen heeft en waarschijnlijk wil je na een paar keer proberen niets anders meer. Het scheelt namelijk niet alleen heel veel geld, ook is het veilig in gebruik. In veel tampons zitten tegenwoordig kleurstoffen en dat is iets wat je beter niet in je lichaam kunt stoppen. Voor deze herbruikbare menstruatiecup van HEMA hoef je niet bang te zijn, want naast dat ze gemaakt zijn van medische kwaliteit zijn ze ook nog eens zonder schadelijke kleurstoffen. 

Goedkoop én 12 uur lang zonder zorgen
De menstruatiecup van HEMA heeft alleen maar voordelen. Je kunt maar liefst 12 uur lang zonder zorgen slapen, winkelen, werken én dat allemaal zonder door te lekken. Deze cup gaat minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar mee, dus pak je rekenmachine er maar bij. Jij gaat ontzettend veel geld besparen wat je normaal aan tampons en maandverband zou uitgeven! Yes! 

 

Hebben? 
Heb je nu zoiets van: ‘Deze cup moet ik gewoon proberen!’ Je kunt deze menstruatiecup nu kopen in de HEMA winkels of in de online shop van HEMA. Je betaalt er €19 voor en zoals we hierboven al zeiden doe je er gemakkelijk 5 tot 10 jaar mee! De menstruatiecups zijn in twee maten verkrijgbaar: Maat S is voor vrouwen met een lichte menstruatie, maat M is voor vrouwen met een middelmatige menstruatie.

Beeld: HEMA via U-PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *