Food Health Lichaam Sporten

Deze soorten thee helpen je bij het afvallen

Ben jij tijdens het vele binnenzitten van de laatste tijd wat kilo’s aangekomen en wil je die nu graag kwijt? Naast gezond eten en extra beweging kunnen ook andere dingen helpen bij het afvallen. Denk bijvoorbeeld aan het drinken van thee. Wist je namelijk dat thee je kan helpen bij het afvallen? Hieronder vertellen we je er alles over. 

Thee is tijdens het afvallen ideaal. Je krijgt zo veel vocht binnen en weinig calorieën. Ideaal als je het aan ons vraagt! Naast de normale thee zijn er ook nog een aantal soorten thee die extra voordelen hebben die enorm aantrekkelijk kunnen zijn als je bezig bent met een healthy lifestyle. 

Soorten thee die helpen bij het afvallen
Er zijn vijf verschillende soorten thee die je helpen bij het afvallen. Groene thee zorgt bijvoorbeeld voor een versnelde vetverbranding. Witte thee voorkomt de opbouw van nieuwe vetcellen. Deze thee heeft niet voor niets de bijnaam ‘fat blocker’. Verder helpt verse muntthee goed tegen de trek en het snaaien. 

De vierde thee die je kan helpen bij het afvallen is zwarte thee. Deze thee helpt je om een vol gevoel te krijgen. En als laatste hebben we de Oolong thee. Deze thee valt in het straatje van de groene en witte thee. Deze Oolong thee geeft je stofwisseling een flinke boost en dat kan je wel gebruiken tijdens het afvallen, toch? 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *