Beauty Gezicht Gezin Haar Lichaam Make-up Vrije tijd

Moederdag 2020: Leuke cadeaus om aan haar te geven

Jaaaa, nog maar een week en het is alweer Moederdag! Op deze dag is het altijd leuk om je lieve moedertje even eens extra in het zonnetje te zetten. Want geef maar toe, ze doet nog steeds alles voor je. Heb je geen idee wat je haar kan geven dit jaar voor Moederdag? Geen zorgen. Wij hebben hier de leukste ideetjes voor je klaarstaan!

Voor altijd bij haar
Natuurlijk wil je je lieve moeder altijd iets speciaals geven, maar heb je zoiets van: dit jaar wil ik echt iets geven wat ze altijd om of in kan doen? Waarom geef je haar dan geen sierraad cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie armband van Siebel Juweliers of een ring of oorbellen van Swarovski. Zo heeft je moeder je altijd bij haar! 

Wat extra verzorging
Is jouw moeder altijd in de weer voor anderen en vergeet ze zichzelf weleens? Stel dan een heerlijk pakket samen met allerlei verzorgingsproducten waar ze blij van wordt. Denk aan een lekkere bodyscrub, lotion, gezichtscrème en misschien wel een lekker haarmasker. Bij o.a. The Body Shop en ICI PARIS XL kun je volop dingen scoren en nu voor Moederdag heb je daar ook nog allemaal fijne kortingen. Dus neem zeker even een kijkje! 

Vieren op afstand
Kun je deze Moederdag helaas niet langs bij je moeder door de hele situatie omtrent Corona of woon je ver van haar vandaan? Gelukkig bestaan er ook allerlei leuke cadeausites waar je gemakkelijk een leuk cadeau kan scoren. Denk bijvoorbeeld aan Greetz. Je kan hier niet alleen leuke kaarten of mooie bloemen scoren, maar ook lekkere chocola of verzorgingsproducten van Rituals. Je hebt er tegenwoordig van alles en ze bezorgen ook nog eens 7 dagen per week. 

Een nieuwe parfum 
Heeft jouw mama al jaren dezelfde parfum? Misschien is het dan eens tijd voor een nieuwe! Je kunt tegenwoordig van die leuke miniaturensets bij o.a. Douglas kopen met allerlei verschillende geuren. Zo kan ze ze allemaal proberen en de lekkerste van alles kan jij haar vervolgens dan weer geven voor haar verjaardag of voor de feestdagen. Klinkt dat niet leuk? 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *