Daten Seks & Relaties

Deze tekenen wijzen erop dat je ontzettend moeilijk bent om mee te daten

Daten kan soms nogal moeilijk zijn. Je vindt hem niets qua uiterlijk of je vindt zijn innerlijk totaal verrot. Het kan gebeuren en daar is ook helemaal niets ergs aan, er zijn immers nog wel wat meer mannen op de wereld. Het wordt wat zorgwekkender als jij de ene na de andere mislukte date hebt, maar ondertussen geen idee hebt waar het aan kan liggen. Misschien moet je het dan toch bij jezelf zoeken! Aan de volgende dingen kan het liggen.  

Je kan natuurlijk telkens de verkeerde mannen tegenkomen, dat kan. Ook kan het gewoon zo zijn dat jij wat moeilijker bent om mee te daten, ook dat kan. Erg is het niet, maar misschien wel handig om te weten waar het wél aan ligt. En dat komt misschien door één of misschien wel meerdere punten hieronder. 

Je sluit je af voor de liefde 
Ben jij een gesloten boek, omdat je vorige lovers je ontzettend hebben teleurgesteld? Dit zal je (onbewust) laten merken tijdens een date en hier kunnen andere mannen dan ook best wel op afknappen. Je moet je openstellen voor een nieuwe liefde, doe je dit niet dan zal het nooit gaan werken. 

Carrièretijger
Tuurlijk is het tof als je een dikke carrière hebt. Tenminste, zo zien wij vrouwen dat. Mannen denken daar soms toch nog wat anders over. Zij hebben vaak in hun hoofd dat ze meer moeten verdienen, een dikkere auto moeten rijden en een carrière moeten hebben. Een vrouw hoeft dit volgens hun niet altijd. Als je té gefocust bent voor je werk krijgt een man al snel het gevoel dat je geen tijd voor hem gaat hebben en dat is voor een man zeker een afknapper.

Eisenlijst 
Heb jij een eisenlijst dat inmiddels zo dik is geworden als het boek van Sinterklaas? Tja, dat gaat een klein beetje te ver, vind je ook niet? Als je jouw eisenlijst wat meer had losgelaten had jij misschien allang een leuke man gevonden en daarmee gelukkig geweest. Probeer die eisenlijst los te laten, natuurlijk is het belangrijk dat je een klik hebt, maar niemand is perfect. Ook jij niet. 

Gewend aan single zijn
Ben jij al tijden single, daardoor gewend om alleen te zijn en ondertussen ontzettend zelfstandig geworden? Ah, dat kan ook een afknapper zijn voor mannen. Ze willen altijd ‘nodig’ zijn en wanneer een man doorheeft dat jij het allemaal wel zelf kan vinden ze zichzelf niet nodig in jouw leven. Tja… Mannen willen tegenwoordig nog steeds dat vrouwen een beetje afhankelijk zijn. 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *