Food Health

Ontbijtjes voor een vol gevoel

Heb jij een halfuur nadat je je ontbijt hebt gegeten alweer het gevoel dat je weer kunt eten? Ja, dan doe je duidelijk iets niet goed. Je eet te weinig of een te licht ontbijt. Wij hebben hieronder voor jou wat tips gezet voor ontbijtjes waardoor je langer een vol gevoel blijft houden en pas weer trek hebt richting lunchtijd. Dan ga je automatisch ook niet snaaien, wij zijn fan! 

Havermout
Havermout zit vol met vezels en daardoor blijf je ook veel langer vol zitten. Ook wordt door havermout je stofwisseling extra aan het werk gezet. Dus eet voortaan lekker een ontbijtmuffin met havermout erin, bak havermout pannenkoekjes of eet lekker wat havermoutpap. Mmm… 

Eitje hier, eitje daar
Eiwitten zorgen ervoor dat je een vol gevoel krijgt en dat je lang vol zit. Dus hoe kun je je dag beter beginnen dan met een lekker eitje? Een gekookt ei, spiegelei of een roerei. Heerlijk!

Avocado
Avocado’s bevatten heel wat gezonde vetten. Ook blijf je door een avocado lang een vol gevoel houden! Dus combineer deze avocado’s met een lekker toast met ei en je bent ready to start the day

Bananenbrood
Bananen zijn gezond! Naast dat ze je een hoop energie geven bevatten ze ook nog eens gezonde suikers. Een banaan zorgt ervoor dat je lang en sneller vol zit. Bak bijvoorbeeld een healthy bananenbrood met amandelmeel. Gezond en enorm lekker als ontbijt. Enne… Het is ook nog eens enorm makkelijk om te maken! 

Beginbeeld: Shutterstock 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *